REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Lietuvos šou verslo pasaulį pasiekė nauja, džiugi žinia – į sceną grįžta „Naujos pupytės“.

Lietuvos šou verslo pasaulį pasiekė nauja, džiugi žinia – į sceną grįžta „Naujos pupytės“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Merginos ne tik pakeitė savo pavadinimą (buvusios „Olialia pupytės“ tapo „Naujomis pupytėmis“), bet ir grupės senbuvės Skaistė ir Oksana priglaudė ir dvi naujas, žavias blondines – vilnietę Ingridą ir klaipėdietę Sabiną.

REKLAMA

Balsas.lt žurnalistei pakalbinus grupės lyderę O. Pikul, moteris buvo kaip niekad džiugi bei geros nuotaikos. Dainininkė teigė, kad grupės reikalai juda teigiama linkme. Moteris paatviravo, kad grįžti į pop muzikos pasaulį jai padeda sukaupta sceninė patirtis, tad ja vadovaudamasi, atlikėja tikino norinti nedaryti tų pačių klaidų, kurias darė karjeros pradžioje.

„Naujos pupytės“ (nuotr. Gamintojo)„Naujos pupytės“ (nuotr. Gamintojo)

Atlikėja labai džiaugėsi naująja grupės sudėtimi. Moteris tikino, kad naujosios merginos iš esmės pakeis grupės koncepciją – nuo šiol „Naujos pupytės“ dainuos nebe su fonograma, o gyvai. Kaip tikino pati Oksana, grupėje ji norėjo matyti būtent stiprių vokalinių sugebėjimų merginas. Šiuo prašymu vedina ji ir kreipėsi į prodiuserius Williamą Buttu iš Švedijos, bei lietuvių prodiuserį Žilviną Žusiną, kurie padėjo merginai susirasti naujas atlikėjas.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip teigia pati dainininkė, keičiasi ne tik grupės pavadinimas, bet ir sceninis įvaizdis. Buvusios „Olialia pupytės“ garsėjo ypač seksualiais, figūrą apnuoginančiais apdarais. Nuo šiol merginos rinksis šiek tiek santūresnį stilių, o pirmąją sceninę aprangą išrinko pati Oksana vienoje Ankaros parduotuvių.

Grupės gerbėjai „Naujas pupytes“ galės išvysti ir įvertinti jau gruodžio viduryje įvyksiančiame koncerte, kuriame bus pristatyta nauja kalėdinė daina, bei senos, visiems pažįstamos dainos, skambėsiančios naujai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų