REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Viena stipriausių LNK šokų projekto porų – orų pranešėja Karolina Liukaitytė ir šokėjas Dainius Dimša savaitgalį vykusiame „Lithuanian Cup–2011“ šokių čempionate pelnė antrąją vietą.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš porą dienų gimtadienį atšventusiai Karolinai tai buvo įspūdinga dovana gimtadienio proga. Sidabro medaliai džiazo ir modernaus šokio showdance kategorijoje merginai buvo didelė staigmena.

REKLAMA

„Nors šoku nuo vaikystės, tai buvo pirmas mano dalyvavimas šokių čempionate. Ir, galiu pasakyti, daug smagiau nei baleto mokyklos egzaminai ir netoks didelis stresas kaip tiesioginis „Kviečiu šokti“ eteris“, – sako Karolina.

Profesionalių teisėjų teismui Karolina ir Dainius atidavė savo specialiai „Kviečiu šokti“ laidai sukurtą pasirodymą antikos tema. Kelionės per laikmečius laidoje Karolina su Dainiumi pademonstravo įspūdingą šokį su šokančiomis kolonomis ir buvo apiberti komisijos dešimtukais.

REKLAMA
REKLAMA

„Sėkmė ir tai, kad po šio numerio parodymo mes beveik jo nerepetavome. Šeštadienį iš tiesioginės transliacijos važiavome tiesiai į Klaipėdą, ten buvome trečią nakties, o septintą jau kėlėmės į čempionatą, net tinkamai nepailsėję“, – prisipažino Karolina.

Įkvėpti sėkmės, „Kviečiu šokti“ šokėjai ketina dalyvauti tarptautinėse varžybose Lenkijoje ir Vokietijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų