• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Samsung Electronics“ pranešė šį mėnesį Lietuvoje pradedanti prekiauti nauju įrenginiu – „Galaxy Note“.

REKLAMA
REKLAMA

Naujasis prietaisas – išmaniojo telefono bei planšetinio kompiuterio derinys, jį galima valdyti ne tik rankomis, bet ir specialiu rašikliu. Vartotojai Lietuvoje „Galaxy Note“ pirmiausia galės įsigyti bendrovės „Omnitel“ salonuose, sakoma pranešime.

REKLAMA

„Galaxy Note“ – revoliucinis produktas, naujos mobiliosios pramonės įrenginių kategorijos pradininkas, – sakė „Samsung“ Mobiliųjų komunikacijų padalinio vadovas JK Shinas. – „Samsung Galaxy Note“ praplečia mobiliojo ryšio galimybes dėl įdiegtų pažangių funkcijų „Memo“, „S Planner“ ar „S Choice“. Tikimės, kad vartotojai įvertins visas mūsų naujojo produkto galimybes.“

Pirmasis tokio tipo įrenginys „Galaxy Note“ turi  didelį 5,3 colių (13,25 cm) įstrižainės, HD raiškos „Super AMOLED“ ekraną. Be to, šiame modelyje pritaikyta pažangi skaitmeninio rašiklio technologija „S Pen“, todėl dideliame ekrane vartotojai gali ne tik peržiūrėti vaizdus, bet ir patys juos kurti – braižyti diagramas, užsirašyti mintis, eskizuoti ir t.t. Pritaikyta rašomo teksto atpažinimo technologija, todėl informaciją galima užfiksuoti ir tuoj pat persiųsti į kitus įrenginius. Ranka rašytas tekstas tiksliai paverčiamas skaitmeniniais simboliais. Funkcionalus įrenginys yra 9,6 mm storio, taigi, jį patogu nešiotis kišenėje ar rankinėje.

REKLAMA
REKLAMA

Pradedant prekybą „Galaxy Note“ įrenginiais, specialiai „S Pen“ funkcijai „Samsung Apps“ programėlių parduotuvėje pristatytas „S Choice“ – naujos rūšies valdymo meniu, kurį sudaro: „Soonr Workplace“, „OmniSketch“, „Zen Brush“, „ComicBook!“ ir „iAnnotate PDF“.

Didelės skiriamosios gebos „GALAXY Note“ ekrane galima patogiai skaityti elektronines knygas ir rengti „PowerPoint“ prezentacijas, peržiūrėti naujas programėles ir tinklalapius – nebereikia nuolat didinti vaizdo fragmentų, jų stumdyti. Dideliame „GALAXY Note“ ekrane tuo pat metu galima naudoti keletą funkcijų ir vienu metu matyti kelias dažniausiai naudojamas programėles.

Dėl „Galaxy Note“ įrengto 1,4 GHz dviejų branduolių procesoriaus įrenginys veikia sparčiau, valdymo sistema yra patogesnė ir aiškesnė. Ypač spartų tinklo ryšį lemia įdiegtos HSPA+ ir LTE technologijos, kurios leidžia greitai ir patogiai perduoti duomenis bei naršyti internete. Vartotojai gali realiuoju laiku stebėti transliuojamus vaizdo įrašus arba bendrauti su draugais, naudodami „online“ žaidimų sistemas, įdiegtas „Samsung“ žaidimų centre „Game Hub“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų