REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Žinomas aktorius ir televizijos laidų vedėjas Vytautas Šapranauskas garsėja savo humoro jausmu ir drąsa itin aštriai juokauti tiesioginiame eteryje. Ne išimtis buvo ir lapkričio 12-osios vakarą šokių projekto „Šok su manimi“ laida.

REKLAMA
REKLAMA

Transliacijos pradžioje laidos vedėja Jurgita Jurkutė savo kolegai V. Šapranauskui pasakė komplimentą, neva šis yra labai mielaširdingas žmogus. Kas žino, gal V. Šapranauskas nustebo dėl tokio netikėto komplimento, bet šiek tiek sutrikęs laidos vedėjas pasakė, kad nėra dėl to tikras, bet galima tuo tikėti, viltis, o paskui supratęs savo žodžių dviprasmybę drąsiai  nutęsė: „Vilkis, vilkis, viską, ką turi“.

REKLAMA

Panašu, kad vakaro metu V. Šapranausko nuotaika buvo tikrai gera: „Matėte ką tik „žostkai“ ištobulėjusį oranžinį Alytaus chorą“, - sąmojus laidė V. Šapranauskas komentuodamas laidos pradžioje šokusių profesionalių šokėjų pasirodymą, o pristatydamas vieną iš vakaro komisijos narių, Mindaugą Stasiulį, jį pavadino Šiaulių nusikalstamojo pasaulio neišsipildžiusia viltimi.

Akimirkas iš projekto „Šok su manimi“ galite pamatyti naujienų portalo „Balsas.lt“ galerijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų