• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketinantys apsilankyti Prancūzijos sostinėje galės pasinaudoti proga paragauti skaniausių Prancūzijos vynų, nes jau šeštąjį kartą Paryžiuje vyks „Le Grand Tasting“ festivalis, rašo kelionių tinklalapis Makalius.lt. Renginio svečiai galės susipažinti su geriausių vyndarių darbo vaisiais.

REKLAMA
REKLAMA

Paryžiaus vyno festivalis „Le Grand Testing“ – žinomas įvykis išskirtinio vyno gerbėjų gretose. Be abejonės, festivalio metu vyks degustacijos, kur paragauti savo produkcijos lankytojus pakvies net 350 vyndarių iš Prancūzijos ir kitų šalių, tarp kurių Château Lafite Rothschild, Moët et Chandon ir kiti, bus daug ir įdomių pasakojimų apie vynus, jų gėrimo kultūrą ir t.t. Visi Le Grand Testing festivalio dalyviai turėjo įveikti atranką, tad susidomėję paroda ragaus tik labiausiai dėmesio vertus vynus.

REKLAMA

Paryžiaus vyno festivalis vyks gruodžio 2-3 dienomis, Carrousel du Louvre komplekse, kurio adresas Rivoli g-vė, 99. Bilietas į renginį 18 eurų, dviejų dienų bilieto kaina – 23 eurai, perkant internetu, o vietoje – 25 eurai.

Paryžiaus vyno festivalis „Le Grand Testing“ veiks:

gruodžio 2 dieną nuo 10:30 iki 20:30 val.

gruodžio 3 dieną nuo 10:30 iki 19:30 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų