• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Ferrari“ pilotas Fernando Alonso Indijos GP lenktynėse iškovojo trečiąją vietą. Prieš ispaną finišavo S. Vettelis ir J. Buttonas, bet lenktynininkas džiaugiasi prizine vieta.

REKLAMA
REKLAMA

„Labai smagu pakilti ant podiumo Indijos etapo debiuto metu ir man malonu, kad namo išvešiu eilinę taurę. Bet šiandien ypatinga diena ir mes jaučiame sunkias emocijas. Podiumo džiaugsmas neužgoš liūdesio, kurį jaučiame paskutinėmis dienomis, nes iš gyvenimo pasitraukė mūsų kolegos – Danas Wheldonas ir Marco Simoncelli.

REKLAMA

Po šių lenktynių mes vis dar turime šansų laimėti antrą vietą asmeninėje įskaitoje. Bet tai pasiekti bus sunku, nors atsilikimas tik 13 taškų. McLaren puikios formos. Suprantame, kad teoriškai pralaimime Red Bull ir McLaren, bet jeigu aplinkybės klostosi neįprastai, reikia pakilti ant podiumo.

Šiandien komanda puikiai padirbėjo, sugebėjo likviduoti problemą su priekiniu sparnu, kurią pamatėme likus 20 minučių iki starto. Startavau nelabai gerai, todėl Buttonas sugebėjo mane aplenkti. Po to stengiausi laikytis už Webberio, ir kai jis kiek sumažino tempą, priartėjau, o po to dėl to, kad trasoje likau keliems ratams ilgiau, jį aplenkiau. Kantrybė buvo apdovanota.

REKLAMA
REKLAMA

Dabar ruošimės Abu Dabiui, kur mūsų laukia neįprastos lenktynės. Gal prieš etapą keliausiu į „Ferrari Park“ pažaisti golfo, kad po to sekmadienį vakare pasistengtume papildyti savo kolekciją dar vienu trofėjumi.“

TAIP PAT SKAITYKITE:

F. Massa: ką turėjau daryti? Praleisti Lewisą?

S. Vettelis: lenktynės buvo idealios!

J. Buttonas: aplenkti S. Vettelį buvo neįmanoma

L. Hamiltonas: su Felipe jau kurį laiką nesikalbame

Indijos GP laimėjo S. Vettelis

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų