• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaip pamatyti drugelio „veidą“ iš arti? Kaip be baimės į rankas paimti vorą? Į šiuos klausimus ne tik atsakyti, bet ir parodyti būdus, kaip tai padaryti, gali TV6 laidos „Per objektyvą“ vedėjas fotografas Nerijus Paluckas. Šį šeštadienį 9.50 val. žiūrovų laukia ne tik reportažas apie Makro pasaulį, bet ir įspūdingos šokių projekto dalyvių fotosesijos užkulisiai, gamtos fotografų kovos, o rubrikoje pradedantiesiems – du teiginiai, tapę visos fotografijos pagrindu.

REKLAMA
REKLAMA

Reportaže apie fotografų darbo užkulisius – niekur nerodytos milžiniško populiarumo sulaukusio pramoginio TV3 projekto „Šok su manimi“ dalyvių fotosesijos akimirkos: sniego baltumo drabužiais pasipuošę profesionalūs šokėjai, televizijos laidų vedėjos, dainininkai – visi, trokštantys šokti, − iliustruos N. Palucko pasakojimą apie tai, kaip reikia nepriekaištingai nufotografuoti didelę žmonių grupę.

REKLAMA

„Realiose fotografų kovose“ – gamtos fotografų, savaip matančių aplinką ir bandančių individualiai atskleisti gamtos grožį, akistata, vos nepasibaigusi laidos vedėjo trauma: kuriant šį reportažą, N. Paluckas, ieškodamas miške „kovojančio“ fotografo, nulūžus šakai iškrito iš medžio!

„Su kūrybine grupe filmavome kaip fotografai ieško gražiausio peizažo, siekdami užfiksuoti kuo geresnį kadrą. Palinkėjau pirmajam sėkmės ir išėjau ieškoti antrojo. Kadangi buvome miške, bandžiau pasilypėti kuo aukščiau ir pasižvalgęs surasti fotografą. Pamačiau jį, lipau žemyn ir staiga lūžo šaka. Na, bet likau gyvas, sveikas ir toliau tęsiau pradėtą darbą“, – šypsosi N. Paluckas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų