REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Savaitgalį motociklų lenktynių trasoje avarijoje žuvęs 24 metų italas Marco Simoncelli ketvirtadienį lydimas į Amžino poilsio vietą savo gimtinėje. Ceremonija transliuojama per televiziją, rašo welt.de.

REKLAMA
REKLAMA

Tūkstančiai sirgalių nuo trečiadienio plūdo į Koriano miestelį, Šiaurės Italijoje, kad atsisveikintų su tragiškai žuvusiu M. Simoncelli. Prie lankymo salės vingiavo didelė eilė norinčiųjų paskutinį kartą žvilgtelėti į lenktynininką. Velionis paguldytas į karstą su stikliniu dangčiu ir aprengtas kaip kasdien – su džinsais ir sportiniais marškinėliais.

REKLAMA

Laidotuvėse ketino dalyvauti nemažai sportininkų, tarp jų ir vienas geriausių M. Simoncelli draugų Valentino Rossi. Devyniskart pasaulio motociklų lenktynių čempionas Šv. mišiose bažnyčioje kartu su žuvusiojo tėvais sėdės pirmosiose eilėse.

Kita motociklų lenktynių žvaigždė Marco Melandri taip pat atsisveikino su velioniu: „Ši tragedija suvienijo motorų sportą“. Italiją neseniai buvo sukrėtę vaizdai, kaip iš nelaimės vietos gabenamas sužeistas M. Simoncelli sanitarų buvo išmestas iš neštuvų. Pasigirdo netgi kalbų, kad tai galėjo būti mirties priežastimi, tačiau žuvusiojo tėvas Paolo, stebėjęs savo akimis minėtą sceną, užstojo gelbėtojus. Anot jo, Marco tuo metu jau buvo miręs.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų