REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Policija išsiaiškino, kas miesto centre iškabino ant kuolo kaukolę.

Telšių policijos komisaras Alfonsas Motuzas portalui Balsas.lt sakė, jog iškabintos kaukolės jokiais būdais nėra susijusios su pastaraisiais įvykiais dėl galvų pjovimo.

REKLAMA
REKLAMA

Anot komisaro, kaukolę rado iškastoje kapavietėje paaugliai ir nutarė pagąsdinti žmones: „Vaikai kaulą rado kasinėjimo vietoje. Šiuo metu tvarkoma Telšių Švč. Mergelės Marijos ėmimo į dangų bažnyčios (Mažosios bažnytėlės) teritorija, kur atkasti seni kapai. Ten aptikti žmonių palaikai“.

REKLAMA

Nors teritorija buvo aptverta tvora, o darbininkai atkastą kapą uždengė plėvele, keturiolikmečiai  paaugliai sugebėjo ten pralįsti ir iš kapavietės paėmę kaukolę ją užmovė ant metalinio strypelio.

Vienas paauglių turi sveikatos sutrikimų, o kitas teigė tik pajuokavęs.

Vakar Telšių policijos vadovybė kreipėsi į statybos įmonę, kuri vykdo kasinėjimus, su prašymu geriau prižiūrėti palaikus: „Jau pranešėme archeologams, kurie turėtų palaikus pasiimti tyrimams“.

Apie įvykius, susijusius su 36 metų telšiškio, kurio palaikai be galvos rasti prieš dvi savaites Džiuginėnų kaimo miške, komisaras teigė negalįs kalbėti.

Šiuo metu sulaikyti penki asmenys. Ikiteisminį tyrimą atlieka Šiaulių policija, o kontroliuoja Šiaulių apygardos prokuratūra.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų