REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tel Avivo "Maccabi" prezidentas Shimonas Mizrahi vienai Izraelio radijo stočiai pasakojo apie pasirengimą kitam sezonui, vyriausiąjį trenerį Neveną Spahiją bei atsakinėjo į daugybę klausytojų klausimų.

REKLAMA
REKLAMA

Kalbėdamas apie N.Spahiją, "Maccabi" prezidentas sakė, kad treneris turi dar vienerių metų sutartį ir jeigu jis pats nenorės palikti klubo, apie tai neturėtų būti kalbų. "Mūsų komandoje nėra įpročio atleisti trenerį anksčiau laiko," - sakė Sh.Mizrahi.

REKLAMA

Paskutiniuoju metu Izraelio spaudoje pasirodė gandų, kad Tel Avivo ekipa siekia susigrąžinti buvusį komandos puolėją Maceo Bastoną (NBA: 37 mačai, 8,5 min., 3 tšk., 1,6 atk.kam.), kurio sutartis su Indianos "Pacers" klubu baigiasi po šio sezono. Pasak Sh.Mizrahi, "Maccabi" klubas džiaugtųsi, jei krepšininkas nuspręstų grįžti, tačiau kol kas derybos neprasidėjo.

Sh.Mizrahi sulaukė klausimo ir apie kitą buvusį "Maccabi" žaidėją Beno Udrihą (NBA: 57 mačai, 14 min., 5,1 tšk., 1,2 atk.kam., 1,8 rez.perd.), kuris šiuo metu rungtyniauja San Antonijaus "Spurs" klube. Izraelio komandos prezidentas teigė, jog slovėnas turi galiojančią dar vienerių metų sutartį, todėl galimybės suigrąžinti krepšininką nenagrinėtos.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš kelias dienas televizijos laidoje pasirodė "Maccabi" valdybos narys Ranaanas Katzas, kuris pasiūlė įsteigti generalinio vadybininko pareigas. Tuo tarpu Sh.Mizrahi teigė, jog toks postas "Maccabi" klubui nereikalingas ir apie jį nediskutuota.

Atsakinėdamas į klausytojų klausimus, Sh.Mizrahi patvirtino, kad komanda išgyvena ne geriausius laikus ir nėra panaši į tą ekipą, kuri kelis pastaruosius sezonus dominavo Europos krepšinyje. Vis dėlto klubo prezidentas priminė, kad ekipa yra netoli finalo ketverto varžybų, kas taip pat yra neblogas pasiekimas. Pasak Sh.Mizhrahi, jis tiki komandos galimybėmis patekti į finalo ketverto varžybas, tačiau tik tuo atveju, jei krepšininkai atiduos visas jėgas ir parodys maksimalius rezultatus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Apie buvusį "Maccabi" krepšininką Šarūną Jasikevičių (NBA: 55 mačai, 16,8 min., 6,8 tšk., 1,2 atk.kam., 2,9 rez.perd.), šiuo metu ne ypatingai sėkmingai rungtyniaujantį NBA, radijo laidoje kalbėta nebuvo.

Šis sezonas "Maccabi" klubui yra nesėkmingiausias per pastaruosius keturis metus (du sykius Eurolygos čempionai, kartą - vicečempionai ir kartą - finalo ketverto dalyviai). Šiemet "Maccabi" komanda nepateko į Izraelio taurės turnyro finalą, nors eilę metų iškovodavo taurės varžybų apdovanojimus, o Eurolygos Top-16 turnyre tikriausiai užims antrąją vietą grupėje bei ketvirtfinalio etape kovos su Maskvos CSKA klubu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų