REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Įpusėjęs „Kviečiu šokti“ projekto sezonas verčia prodiuserius ir dalyvius ieškoti kažko naujo, tačiau bandymas išsiskirti kartais gali pelnyti priešingą efektą. Vertindama šeštadienį, spalio 22 d. lietuviškos muzikos tema parengtus pasirodymus komisija itin daug kritikos skyrė Dainiaus Dimšos ir Karolinos Liukaitytės porai, o kandžių komentarų šį kartą nevengė ir jos pirmininkas Vytenis Pauliukaitis.

REKLAMA
REKLAMA

Charizmatiškajam režisieriui originali Karolinos šukuosena įspūdžio nepadarėte. „Šiandien atrodėte kai mūza išsivoliojusi Vievio paukštyno plunksnose. Jei galvojate apie įvaizdį stenkitės, kad jis būtų puikus“, ‒ priekaištavo jis.

REKLAMA

Karolina Liukaitytė ir Dainius Dimša (nuotr. Fotodiena.lt/Dmitrijaus Radlinsko)Karolina Liukaitytė ir Dainius Dimša (nuotr. Fotodiena.lt/Dmitrijaus Radlinsko)

Klausiama apie tai, ar toks pasirinkto įvaizdžio vertinimas nebuvo per griežtas Karolina sakė, kad komisijos pirmininkas jos šukuosenas kritikuoja nuo pat pirmos projekto laidos. „Į generalinę repeticiją buvai atėjusi su plunksnomis papuoštu lankeliu, tik pamatęs jį Vytenis iškart liepė nusiimti“, ‒ kalbėjo ji.

Anot K. Liukaitytės, norėjosi pasirinkti tokią šukuoseną, kuri būtų nestandartinė. „Stilistė pasiūlė tokį variantą ir man jis patiko“, ‒ komentavo ji.

Priekaištų simpatiškoji orų pranešėja sulaukė ir dėl šokio. „Dainius Dimša išomo šokti viską: baletą, šiuolaikinius šokius. O Karolina Liukaitytė man atrodo neišmoks šokti pramoginių šokių“, ‒ griežta buvo Ieva Šimukauskienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų