REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Londono „Tottenham“ klube rungtyniaujantis krašto gynėjas Benoitas Assou-Ekotto prisipažino žaidžiantis futbolą tik dėl pinigų, o į šį žaidimą žvelgiantis, kaip kiekvienas žmogus žvelgia į įprastą sau darbą.

REKLAMA
REKLAMA

Prancūzijoje gimęs, tačiau Kamerūno nacionalinės rinktinės garbę ginantis futbolininkas 2007-aisiais metais gydėsi sunkią kelio traumą ir teigia tada supratęs, kad gyvenime yra ir svarbesnių dalykų už futbolą.

REKLAMA

„Kai daktarai tau sako, kad po operacijos gali daugiau nebežaisti futbolo, pradedi į viską žiūrėti visaip kitaip. Tada supranti, kad gyvenime yra svarbesnių dalykų už kamuolio spardymą“, - apie savo požiūrio kaitą kalbėjo futbolininkas.

„Futbole niekad neveidmainiavau, tačiau mano požiūris į tai paaštrėjo. Esu laimingas ir džiaugiuosi tuo, ką turiu, tačiau futbolas yra tiesiog darbas, kuris kažkada baigsis“.

„Geriau būsiu atviras ir sakysiu tą, ką galvoju. Žaidžiu futbolą, kad uždirbčiau ir palengvinčiau sau gyvenimą. Taip, žaidžiu dėl pinigų, tačiau ar ne tą patį daro visi, kurie anksti rytą keliasi ir eina į darbą? Jie tai daro dėl savo šeimos“.

REKLAMA
REKLAMA

„Mane siutina, kai futbolininkai atvyksta kartodami, kad žaidžia dėl komandos. O jei čia gauna netinkamą algą, nusprendžia išvykti. Spaudos konferencijose jie kalba apie klubo istoriją ir meilę jam“.

„Tačiau koks yra pirmasis klausimas, kai jiems kas nors siūlo naują kontraktą? Klausimas – kiek? Aš tokiu nebūsiu ir verčiau nekalbėsiu to, kuo netikiu“, - savo nepasitenkinimą futbole vykstančiais dalykais reiškė Assou-Ekotto.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų