• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo 2011 m. vasario Mykolo Romerio universitetas vykdo Pasaulio universitetų asociacijos (PUA) Tarptautiškumo lygmens (savianalizės) programą ISAS (Internationalization Strategy Advisory Service Program).

Tarptautiškumo programos tikslas – bendradarbiaujant su Pasaulio universitetų asociacija (PUA), apžvelgti bei įvertinti MRU tarptautiškumo strategiją, įvertinant šiuolaikines universitetų tarptautinio bendradarbiavimo tendencija ir įgyvendinamą veiklą.

REKLAMA
REKLAMA



MRU pirmasis Europoje ir tarp PUA narių atlieka savianalizę pagal PUA Tarptautiškumo programą.

Daugiau kaip pusę metų Universiteto bendruomenė, fakultetų atstovai nagrinėjo tarptautiškumo būklę, dalinosi vizijomis, kalbėjo apie pagrindinius pasiekimus, tikslus ir iššūkius bei kliūtis, su kuriais susiduriama, vykdant tarptautiškumo plėtrą Universitete.

REKLAMA



Įgyvendinant programą, atlikus savianalizę ir gavus ekspertų išvadas bei rekomendacijas, bus peržiūrimi Universiteto tarptautiškumo veiklos tikslai, misija ir vizija.



Spalio 11-13 dienomis Universitete lankosi tarptautinė ISAS programos ekspertų grupė, vadovaujama projekto vadovės dr. Madleine Green.  Ekspertai susitiko su Universiteto bendruomenės nariais, analizuoja tarptautiškumo įgyvendinimą ir pateiks savo rekomendacijas. Ekspertų grupėje taip pat  prof. Lily Kong, Singapūro nacionalinio universiteto užsienio ryšių vice-prezidentė, orof. Patricia Pol, Mokslo tyrimų ir aukštojo mokslo vertinimo agentūros (AERES) tarybos narė, Ross Hudson, PUA programų vadybininkas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų