REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Maždaug prieš savaitę paskelbęs apie džiazo klubo atidarymą ketvirtadienio, spalio 6 d. vakarą Sasha Song sukvietė žinomus šalies dainininkus ir pramogų verslo atstovus idant kaip reikiant atšvęstų savojo restorano veiklos pradžią.

REKLAMA
REKLAMA

Sostinės Vingrių gatvėje įsikūręs nedidelis, tačiau ganėtinai jaukus klubas buvo pavadintas tiesiog „Sasha song Jazz club“. Restoranas, kuriame kaip žadėjo Sasha Song lankytojai kiekvieną vakarą galės mėgautis gyvos muzikos ritmais, ketvirtadienio vakarą buvo sausakimšas. Čia susirinko ne tik atlikėjo draugai ir artimieji, bet ir žinomi šalies dainininkai – Arina, Evelina Anusauskaitė, Donatnas Montvydas, Jazzu, Arina, Rosita Čivilytė, grupė „Kas jos tokios“ ir daugelis kitų.

REKLAMA

Vakaro svečiai negailėjo komplimentų naujojo klubo interjerui, kurį Sasha Song kūrė kartu su kolega Andrejumi Lisovskiu. Greta sveikinimų ir bučinių vakaro metu netrūko ir siurprizų – E. Anusauskaitė padovanojo Sashai Song seną vinilinę Arethos Franklin dainų plokštelę, grupės „Kas jos tokios“ narės atliko Madonos dainos „Don't Stop The Music“ ir „Yvos“ „Kačiukai“ džiazines versijas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų