REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Anglijos čempionų „Manchester United“ klubo vyriausiasis treneris Seras Alexas Fergusonas pareiškė, kad geras jų kaimynų „Manchester City“ futbolininkų startas šį sezoną jo visiškai nenustebino.

REKLAMA
REKLAMA

Italo Roberto Mancini vadovaujami „miestiečiai“ šįmet ne tik pirmą kartą klubo istorijoje žaidžia UEFA Čempionų lygoje, bet ir konkuruoja su „United“ dėl „Premier“ lygos karūnos, šiuo metu turėdami tiek pat taškų.

REKLAMA

Ilgametis „raudonųjų velnių“ treneris taip pat pagyrė „City“ sprendimą įsigyti puolėją Sergio Aguero ir pasisakė, kad nuo tada, kai prieš trejus metus į „miestiečių“ klubą pradėjo investuoti arabai, komanda labai pasikeitė ir sustiprėjo.

„Jau seniai kartojau, kad tai nutiks. „Man City“ yra gera komanda ir ji visad stengiasi su mumis konkuruoti. Įsigyti Aguero buvo puikus sprendimas, nes tai tikras įvarčių medžiotojas. Davidas Silva taip pat labai geras“, - kalbėjo škotas.

REKLAMA
REKLAMA

„Turime būti pasiruošę kiekvienom rungtynėms prieš „City“. Dabar visi derbiai tapo dideliu įvykiu. „City“ turi puikius žaidėjus ir didelę finansinę galią jiems privilioti.Tai yra pagrindinė derbio kaitos priežastis“.

„Dabar svarbiausia ne pats žaidimas, bet „Man City“ varomoji jėga pakeitusi mūsiškį futbolą ir tai, kaip mes su tuo konkuruosime“, - pridūrė jau beveik ketvirtį amžiaus „raudonųjų velnių“ ekipa treniruojantis Fergusonas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų