• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Internete šiandien pasirodė informacija, kad nuverstasis Libijos diktatorius Muammaras Gaddafis galėjo atskristi į Minską. Į šiuos gandus suskubo sureaguoti Baltarusijos užsienio ministerijos atstovas, praneša Interfaks.

REKLAMA
REKLAMA

Ministerijos atstovas ironizuodamas teigė, kad Gaddafis iš tiesų atvyko į Baltarusiją su visa savo šeima ir visomis Libijos aukso atsargomis.

REKLAMA

„Nepaisant griežtos NATO įvestos Libijos oro erdvės kontrolės ir iš esmės neįmanomo skrydžio įvykdymo be Aljanso leidimo, iškart trims lėktuvams vis dėlto pavyko pakilti ir prasimušti į Baltarusiją“, – šmaikštavo darbuotojas.

„Vienu iš lėktuvu atvyko pats Gaddafis ir jo šeima, o kiti du lėktuvai buvo skirti Libijos aukso atsargoms, kurias Libijos vadovas planuoja investuoti į smulkių Baltarusijos miestelių žemės ūkį. Gaddafio palapinė jau pastatyta Nacionalinės Minsko bibliotekos rajone, galite atvykti ir pasižiūrėti“, – pareiškė užsienio ministerijos atstovas.

REKLAMA
REKLAMA

Galiausiai, darbuotojas pridūrė: „Kitaip šito kliedėjimo pakomentuoti turbūt neįmanoma.“

Pažymėtina, kad Baltarusijos kaip potencialaus Gaddafio prieglobsčio pasirinkimas nebūtų staigmena. Baltarusijos prezidentas Aliaksandras Lukašenka palaikė neblogus santykius su buvusiu Libijos lyderiu.

 

Geri draugai M. Gaddafis ir A. Lukašenka (nuotr. Elta)Geri draugai M. Gaddafis ir A. Lukašenka (nuotr. Elta)

 

Taip pat skaitykite:

M. Gaddafis atskrido į Minską?

Teigiama, kad Libijos vadovas netrukus gali pabėgti į Baltarusiją

Libijos kariuomenėje kovoja Baltarusijos kariškiai?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų