REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pastaruoju metu žmonės masiškai ėmė plūsti į mistines apsireiškimų vietoves, ieškodami sveikatos šaltinių, energijos ir sielos atgaivos. LNK laida „FTB“ nusprendė pasidomėti garsiausiomis iš jų. Viena iš populiariausių vietų – Keturnaujienų kaimas šalia Kudirkos Naumiesčio. Jame 1969 metų lapkričio 14 dieną kaimelio gyventojai Anelei Matijošaitienei apsireiškė pats Jėzus Kristus. Jis pranešė, kad netrukus Anelės namas bus nugriautas, o jo vietoje sovietų valdžia statys aerodromą.„Bet vėliau tavo namelio vietoje stovės bažnyčia", – pasakė Anelei šventasis svečias. Jėzus Kristus išpranašavo Anelei  visą jos gyvenimą, o dabar žmonės tiki, kad čia galima prašyti aukščiausiojo malonės.

REKLAMA
REKLAMA

Kitoje Lietuvos vietoje šalia Merkinės Česukų kaime 1990–aisiais metais Povilui Žėkui ir jo šeimai apsireiškė angelas sargas. Jis pranešė Povilui, kad netrukus jo kieme atsiras milžiniška piramidė. Dabar čia nuolat plūsta žmonės užklupti sudėtingiausių ligų: vėžio, išsėtinės sklerozės bei cukraligės. „Įspūdingiausia būna kai sunkiai vaikštantis žmogus pradeda vaikščioti, arba išsėtines sklerozės metu jis atgauna jėgas, taip pat įspūdingi yra onkologiniai pasveikimai, tačiau jie išties reti“, – pasakojo Merkinės piramidės kūrėjas Povila Žėkas.

REKLAMA

Tradicine medicina nusivylę žmonės renkasi ir į senovines pagonių apeigų vietas. Viena iš jų – vienintelis Lietuvoje išlikęs pagoniškas domenas Žemaitijoje, Tverų miestelyje ant Lopaičių piliakalnio. Daugelis tiki, kad šalia Tverų esančiame Lopaičių piliakalnyje vyksta neįtikėtini stebuklai.

Kodėl žmonės atsigręžia į mistines vietoves? Ar tikrai ten galima pasveikti nuo mirtinų ligų? Įspūdingos palaimintųjų ir pasveikusiųjų istorijos jau trečiadienį19 val. 10 min. laidoje „Faktų tyrimo biuras“ per LNK su Pauliumi Kaupeliu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų