• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jazminų gatvėje esančioje turgavietėje atnaujinami lauko prekybos paviljonai. Ne pirmos jaunystės pastogės, stalai keičiami naujomis konstrukcijomis, pagamintomis iš metalo ir tento. Tai ne pirma Jazminų g. 1 (per 3 tūkst. kv. m.) ir Jotvingių g. 10A turgų savininkės – Alytaus prekybos – investicija. Ji tai gali sau leisti sėkmingai vystydama veiklą. Lietuvos turgų duombazių duomenimis, turgaus Alytuje apyvarta – nuo 7 iki 10 mln. litų.

REKLAMA
REKLAMA

10 tūkst. kv. m prekybinio ploto turinčioje Jazminų g. turgavietėje 2004-aisiais buvo atidarytas 2 tūkst. kv. m. prekybos paviljonas. Jame įsteigta 150 vietų, kurioms buvo skirta nuo 6 iki 30 kv. m.

REKLAMA

2009 metais duris atvėrė 3 tūkst. kv. m paviljonas su 100 vietų ne maisto prekių prekybai pirmame aukšte, aukštu maisto prekių parduotuvei ir vietomis daržovių ir kitų maisto prekių prekybai. Maisto prekyba užsiimantys uždarų patalpų paviljonuose privalo dirbti su kasos aparatais.

Šiuo metu atnaujinamas paviljonas prekybininkams sunkumų nepridarys – lauke kasos aparatai nebūtini – tad bulves nuo Balbieriškio, medų ar uogas iš Dzūkijos miškų galėsime pirkti po senovei, o gal net nebrangiau nei iki atsinaujinimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų