• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jungtinėse Ameriko Valstijose praeiviai išgelbėjo motociklininko gyvybę. Vairuotojas po susidūrimo su mašina vos nesudegė dar būdamas gyvas. Užstrigusį po mašiną motociklininką puolė gelbėti pro šalį ėję studentai.

REKLAMA
REKLAMA

Išbėgę iš universiteto studentai per keliolika sekundžių pakėlė didžiulę BMW mašiną, sveriančią apie dvi tonas. Motociklininkas buvo ištrauktas ir saugiai patrauktas į šalį – toliau nuo degančios mašinos, kuri bet kurią akimirką galėjo sprogti. Nukentėjęs vairuotojas buvo skubiai nugabentas į ligoninę. Pasak gydytojų, motociklininkas patyrė sunkias traumas, tačiau pavojus jo gyvybei nebegresia.

REKLAMA

„Pavojus? Nebuvo kada galvoti apie pavojų“, – pasakojo Jamesas Odei, doktorantas iš Ganos. „Tą akimirką aš galvojau tik apie vieną dalyką – kuo greičiau pakelti tą mašiną“, praneša Associated Press.












Gelbėjimo akcija buvo užfiksuota stebėjimo kameros ir jau nukeliavo per daugelį JAV televizijos kanalų, o studentus iš Yutos universiteto jau pavadino herojais. Motociklininkas yra be galo dėkingas studentams.

„Ačiū visiems, kas padėjo man,“ – telefonu pasakoja išgelbėtasis. „Jie išgelbėjo man gyvybę.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų