REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Tai – tikra beprotybė", – juokiasi Majamio reperių duetas „O'Grime". Įrašę dainas apie du lietuvių krepšininkus, daugiausia gerbėjų jie dabar turi Lietuvoje.

REKLAMA
REKLAMA

Amerikiečių duetas „O'Grime" įrašė dainas apie du Lietuvos krepšininkus.

Jeigu paklausite JAV repo mėgėjų, kas yra „O'Grime", jie tikriausiai tik gūžtelės pečiais.

REKLAMA

Dar prieš kelis mėnesius jaunų atlikėjų kūryba internete domėjosi vos keli šimtai žmonių.

Tačiau dabar jų mėgėjiškai susuktas vaizdo klipas svetainėje „YouTube" peržiūrėtas jau 150 tūkstančių kartų.

Priežastis – kūrinyje „Valanciunas (Big V Lithuanian Hero)" amerikiečiai šlovina Europos krepšinio čempionato aikštelėje šiuo metu siautėjantį krepšininką Joną Valančiūną.

„Turiu aukso medalių kaip Jonas Valančiūnas. Tiek daug galimybių, o man tik devyniolika", – krepšininko laimėjimus aukština reperiai, nepamiršdami dainoje užsiminti ir apie tai, kad lietuvis NBA naujokų biržoje šįmet buvo pašauktas vienas pirmųjų.

REKLAMA
REKLAMA

Grupės skiltyje socialiniame tinkle „Facebook" dabar daugumą padėkos žinučių rašo lietuviai. O patys reperiai seka kiekvienas Lietuvos rungtynes Europos čempionate ir joms pasibaigus entuziastingai pratrūksta: „Pergalė!", rašo „Lietuvos rytas".

Prekyba žmonėmis – vienas pelningiausių (po ginklų ir narkotikų prekybos) nusikalstamų verslų, o teisėsaugai jį sunku apčiuopti. Matyt, todėl ir mūsų krašto nusikaltėliai noriai to imasi. Ypač kai tam palanki ir ekonominė situacija. Apie prekyba žmonėmis skaitykite straipsnyje „Sutenerių nebaido griežtos bausmės“, rašo  „Akistata".

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų