REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau šį vakarą 17.40 val. „Ką manai?“ laidos vedėja Agnė Armoškaitė su garsiais žmonėmis diskutuos – ką pasirinkti: pinigus ar meilę? Verslininkas Benas Gudelis, manekenė Rima Triškutė, tituluota gražuolė „Mis Lietuva 2008“ Gabrielė Martirosianaitė, Seimo narė Agnė Zuokienė ir kiti pašnekovai atskleis kokį išbandymų kelią jie nuėjo siekdami įgyvendinti savo pasirinkimą.

REKLAMA
REKLAMA

A. Zuokienė pirmą kartą taip atvirai prisipažins kiek kantrybės jai kainavo meilė savo vyrui: „Aš susipykau su visais draugais ir artimaisiais. Visi mane bandė atkalbėti nuo santykių su žmogumi iš alkoholikų šeimos.“

REKLAMA

G. Martirosianaitė teigs, jog niekada neatsisakytų meilės dėl pinigų, o visą pasaulį išmaišiusi R. Triškutė papasakos tikrą istoriją apie tai, kaip milžiniškais turtais besigiriantis ispanas jai žadėjo puikią ateitį, jei tik ši – pasiliks su juo. „Jis man siūlė namą Montekarle, prabangų automobilį ir aprūpinimą visam gyvenimui, tačiau pats man labiau tiko į senelius.“ Garsi manekenė pasiūlymą atmetė net nesvarsčiusi.

REKLAMA
REKLAMA

Progos pakomentuoti šią situaciją nepraleido kategoriškai nusiteikęs verslininkas, konkurso „Mis Lietuva“ organizatorius ir vienu turtingiausių žmonių Lietuvoje laikomas Benas Gudelis. „Tik šalia kvailo vyro gali atsirasti tiesiog gražuolė. Derėtų visada patikrinti ar tie žadami turtai iš tiesų egzistuoja. Vyrui reikia stiprios asmenybės, įdomios moters ir partnerės“, – mano B. Gudelis.

Tai tik kelios intriguojančios detalės iš atvirų, nuoširdžių ir pamokančių pasakojimų, kuriuos žiūrovai išvys tik TV3 pokalbių laidoje „Ką manai?“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų