REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

LNK šokių projekto „Kviečiu šokti“ prodiuseriai labai nustebo, išgirdę į atranką atėjusios dvidešimt šešerių metų kandidatės prisistatymą. Niekas negalėjo patikėti, kad tokia jauna mergina per savo gyvenimą spėjo mokytis keturiose aukštosiose mokyklose, būti šokėja, išmokti šešias užsienio kalbas, parašyti kelias knygas. Taip pat ‒  ištekėti, išsiskirti ir pagimdyti.

REKLAMA
REKLAMA

Atrankos komisiją pritrenkusi savo intelektu ir grožiu Rasa Velijavaitė drauge su Rolandu Vilkončiumi ves „Kviečiu šokti“. „KK2 vasaros“ žurnalistui susitikimą ji paskyrė itin neįprastoje vietoje – operacinėje. Pasirodo, kad mergina – medikė, dirbanti kartu su plastikos chirurgais. „Kviečiu šokti“ chirurgė‒vedėja  Rasa Velijavaitė sako, kad medike nutarė tapti po itin skaudžių skyrybų, kuomet liko viena su savo penkerių metų dukrele.

REKLAMA

„Svarbiausias mano darbas yra motinystė. Esu mama, mano dukrelei septyneri metai. Mano gyvenime jau atsirado tie tikrieji dalykai. Čia tas pats kaip tureti daug meilės nuotykių. Kai suranda savo žmogų, tai ir baigiasi tie meilės nuotykiai. Taip pat, manau, yra ir darbu ir su hobiu“, ‒ kalbėjo Rasa.

Rasa penktus metus studijuoja Vilniaus Universiteto medicinos fakultete. Pirmakursiai medikai paprastai alpsta pamatę formaline plaukiojančius organus. Tačiau Rasa  nejaučia jokios baimės nejaučia. „Tokių dalykų aš niekada nebijojau. O jei ir bijočiau, manau, kad priprasčiau. Būna, kad pirmakursiai alpsta, o paskui žiūrėk, ketvirtam kurse vienoj rankoj sumuštinis, o kitoj ‒ skalpelis. Tada jau dėstytojai rėkia, kad nesilaikoma higienos“, ‒ juokavo Rasa.

REKLAMA
REKLAMA

Iki medicinos mokslų Vilniaus uninersitete Rasa studijavo žurnalistiką ir istoriją, mokėsi Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje. Dirbo dienraštyje „Respublika“ žurnaliste, šoko operos ir baleto teatro trupėje „Polėkis“. Laisvalaikiu mokėsi užsienio kalbų. Taip pat mergina rašo. Kol kas išleisti du jos romanai – „O, šventasis naivume!“ ir „Stambulo mimoza“.

Visą „KK2 vasaros“ reportažą apie R. Velijevaitę kviečiame žiūrėti čia:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų