REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiąją pergalę Europos čempionato D grupėje iškovojusios Slovėnijos rinktinės puolėjas Matjažas Smodišas džiaugiasi pergale iš Gruzijos komandą. „Turime tris pergales ir esame tuo patenkinti“, – nedaugžodžiavo slovėnas.

Nors slovėnai iškovojo pergalę, tačiau pačiam puolėjui šios rungtynės nebuvo sėkmingos. Krepšininkas per 17 aikštėje praleistų minučių pelnė vos 3 taškus (0/3 dvitaškių, 1/3 tritaškių).

Iniciatyvą perimti, skirtingai nei paskutinėse rungtynėse su Ukrainos komanda, slovėnams pavyko tik po ilgosios pertraukos. Po pirmųjų 10 minučių Gruzijos rinktinė turėjo 10 taškų pranašumą.

„Mums tai buvo nesėkmingas kėlinys. Taip jau kartais nutinka. Mače su Ukraina buvo viskas atvirkščiai, tačiau svarbiausia galutinis rezultatas – abu kartus iškovojome pergalę“, – portalui krepsinis.net sakė M.Smodišas.

Ypač nesėkmingas rungtynes šį vakarą sužaidė buvęs Kauno „Žalgirio“ vidurio puolėjas Mirza Begičius, Krepšininkas žaidė tik 9 minutes, tačiau per jas spėjo susirinkti 4 asmenines pražangas ir iš viso pelnyti tik 2 taškus.

„Vienose rungtynėse gali pelnyti 20 taškų, o kitose – būti visiškai nepastebimas. Šiandien būtent taip ir nutiko“, – sakė M.Begičius.

Pralaimėjimą patyrusios Gruzijos rinktinės krepšininkai užsidarė tylos siena ir eidami drabužinės link su žurnalistais nebendravo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų