• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Buvęs bokso sunkaus svorio pasaulio čempionas Evanderis Holyfieldas pareiškė, kad norėtų susgrumti ringe su rusu Aleksandru Povetkinu. Apie tai amerikietis prakalbo, kai A. Povetkinas savaitgalį tapo pasaulio čempionu pagal WBA versiją, praneša BoxingScene.com.

REKLAMA
REKLAMA

E. Holyfieldas priminė, kad norėtų dar kartą tapti sunkaus svorio bokso pasaulio čempionu, todėl dvikova su rusu jį labai domina. Amerikietis pavadino A. Povetkina geru boksininku. Buvusi legenda norėtų suremti pirštines jau šių metų rudenį, tačiau neaišku, ar rusas planuoja šiais metais dar kartą lipti į ringą.

REKLAMA

„Reguliariojo“ pasaulio čempionu pagal WBA versiją A. Povetkinas tapo po dvikovos savaitgalį su uzbeku Ruslanu Čagajevu. Po 12 raundų kovos visi teisėjai atidavė pergalę taškais rusui. Supečempiono pagal WBA versiją titulas priklauso Vladimirui Kličko, kuris taip pat savo kolekcijoje turi pasaulio čempiono trofėjus pagal IBF ir WBO versijas.

E. Holyfieldas, kuriam spalio 19 dieną sueis 49 metai, paskutinį kartą į ringą lipo šių metų gegužę ir ten techniniu nokautu įveikė daną Brianą Nielseną. Viso amerikietis kovėsi 57 kartus, šventė pergalę 44 kartus (29 – nokautu), dešimtkart patyrė pralaimėjimą ir du kartus dvikovas baigė lygiosiomis. Dar viena kova buvo pripažinta neįvykusi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų