• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienas Brazilijos chirurgas atskleidė prieš maždaug 17 metų labai slapta atlikęs paakių maišelių šalinimo plastinę operaciją Libijos diktatoriui Muammarui Gaddafiui, praneša agentūra AFP.

REKLAMA
REKLAMA

Liacyras Ribeiro pasakojo 1994–aisiais dalyvavęs konferencijoje Tripolyje. Čia tuometinis Libijos sveikatos ministras paprašė jo apžiūrėti „vieną mielą žmogų“. „Aš pradžioje pagalvojau apie jo žmoną“, – teigė 70–metis L. Ribeiro. Tačiau jie nuvyko į M. Gaddafio bunkerį.

REKLAMA

„Man reikėjo lukterėti bibliotekoje“, – prisimena medikas. Tada jis buvo nuvestas į vieną pastatą, kurio viduje stovinčioje palapinėje jį pasveikino M. Gaddafio. "Aš jam pasakiau, kad čia per tamsu apžiūrai. Tada mes nuėjome į labai modernų stomatologijos kabinetą, – sakė L.Ribeiro. – Buvo įspūdinga. Aš nesitikėjau kažką tokio pamatyti".

Bunkeryje buvo netgi sporto kompleksas su didžiuliu baseinu. „Tuo metu M. Gaddafio fizinė būklė buvo gera“, – toliau pasakojo L. Ribeiro, kuris po metų jam implantavo ir plaukus.

Visą M. Gaddafio medicinos personalą sudarė užsieniečiai – iš Pakistano, Rusijos, Egipto ir Jugoslavijos. „Aš manau, jog jis bijojo, kad libiai jį nužudys“, – sakė brazilas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų