REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ –  žurnalistės Birutės Žemaitytės straipsnis „Krepšinis, o kas toliau?“ . Rugpjūčio 31 dieną prasidėsianti Europos krepšinio šventė mūsų širdis virpins beveik tris savaites. Pasiruošti brangiausiam renginiui Lietuvos sporto istorijoje milijonus litų skyrė šalies Vyriausybė, savivaldybės, panaudotos ir privačių investuotojų bei Europos Sąjungos lėšos. Kai viskas baigsis ir sportininkai, sirgaliai išsiskirstys, Lietuva liks su keturiais atnaujintais bei dviem naujais sporto ir pramogų kompleksais. Kas juose vyks? Ar pakaks varžybų, koncertų ir kitų renginių? O gal jie stovės pustuščiai, pakibę mums, mokesčių mokėtojams, ant kaklo?

REKLAMA
REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnį „ Policijos laukia naujas išbandymas“. Europos vyrų krepšinio čempionatas – pirmas toks didelis renginys, kuris vyks visoje šalyje. Kaip jam rengiasi policija? „Balsas.lt savaitės“ žurnalistas domėjosi, ar mūsiškė policija yra tinkamai pasirengusi nuo pasitaikančių nemalonių incidentų ar galimų riaušių apsaugoti šią savaitę prasidėsiančio Europos krepšinio čempionato arenas.

REKLAMA

„Sirgalių tribūnose“ skaitykite žurnalisto Aurimo Kuckailio interviu su Lietuvos krepšinio federacijos prezidentu Vladu Garastu. Kokią vietą jis prognozuoja mūsų šalies rinktinei?

Rubrikoje „Automanija“ –  naujasis piktasis „vabalas“. Naujasis „Volkswagen Beetle“ atrodo sportiškesnis ir kokybiškesnis. „Autocar“ žurnalistai išbandė trečiosios kultinio automobilio kartos atstovą. Susipažinkite su jų verdiktu.

REKLAMA
REKLAMA

„Spindinčiame gyvenime“ – interviu su aktore ir visuomenės veikėja Nijole Oželyte. „Nori būti laimingas? Būk.“ – sako aktorė, pridurdama, kad ne dėl nepritekliaus šiandien esame pikti ir nelaimingi...Tai dėl ko?

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

Savaitraštis Balsas.lt (nuotr. Balsas.lt)Savaitraštis Balsas.lt (nuotr. Balsas.lt)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų