REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tragedija įvyko pirmadienio vakarą Ukmergės rajono Žeimių kaime. Pavasario gatvės namo gyventojai išgirdo šūvius, sklidusius iš buto, kur gyveno 28  metų mergina.

REKLAMA
REKLAMA

Po kelių minučių iš ten išbėgo vyras ir netrukus iš gretimo namo šūviai nuaidėjo dar kartą.

REKLAMA

Į įvykio vietą atskubėję pareigūnai aptiko merginą dar gyvą, tačiau nuvežta į ligoninę ji mirė dėl šautinės žaizdos galvoje.

Išlaužus duris gretimo namo bute rastas ir 44 metų vyriškio palaikai, greta kurių gulėjo savadarbis šaunamasis ginklas. Buto savininkas mirė šovęs sau į galvą.

Pirminiais duomenimis, neblaivus vyriškis, kuris praleido beveik visą dieną moters namuose, susipyko su ja ir nušovė. Tiesa, yra dar viena versija – jis galėjo rodyti draugei savadarbį pistoletą ir netyčia ją nušauti, o vėliau nusižudyti ir pats.

REKLAMA
REKLAMA

„Aplinkybės aiškinamos, kol kas nieko konkretaus pasakyti negalime, tik tiek, kad yra du mirę žmonės, jie bendravo tą dieną“, – sakė Ukmergės rajono apylinkės prokuratūros pareigūnas Julius Gelumbauskas.

Pasak jo, savadarbis ginklas sudarytas iš atskirų dalių, šaudo, kaip įtariama, tam tikrais šoviniais, kurių galima nusipirkti arba pagaminti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų