REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaip praneša Brazilijos spauda, Rubensas Barrichello greitai išsiskirs su „Williams“ ir gali visiškai palikti „Formulę-1“, jeigu neras vietos kitoje komandoje 2012 metais.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip rašoma naujausiame „Estado de Sao Paulo“ numeryje, progreso stoka ir ne itin užtikrintas „Williams“ finansavimas šiame sezone pagaliau privertė „Formulės-1“ veteraną susimąstyti, kad laukti iš komandos didelio žingsnio kitais metais – net nežiūrint į sutartį su „Renault“ dėl variklių tiekimo – vargu ar verta.

REKLAMA

Tokia informacija negalėjo sukelti gandų bangos, kas gi galėtų pakeisti Rubensą. Tačiau kandidatų netrūksta: brazilų žurnalistai įvardija GP2 pilotą ir „Ferrari“ akademijos dalyvį Julesą Bianchi, o taip pat jo žemesnės serijos varžovus: Stefano Coletti, kurį palaiko pats Monako kunigaikštis Albertas II, ir „Mercedes“ globotinį Samą Birdą.

Tačiau iš pradžių reikėtų, kad ilgai laukta vieta visgi atsirastų – gandai apie R. Barrichello išsiskyrimą su „Formule-1“ pasklisdavo ir anksčiau, tačiau brazilas ir toliau startuoja lenktynėse, reguliariai atnaujindamas pasiekimus pagal karjeroje dalyvautų etapų skaičių.

Dabar jo sąskaitoje jau 318 etapų. 11 lenktynių Rubensas pakilo ant viršutinio podiumo laiptelio, o 2002 ir 2004 metais jis buvo pasaulio vicečempionas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų