REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dažniausiai šiltuose kraštuose tautiečių tykantys pavojai yra peršalimai nuo kondicionierių ir apsinuodijimas maistu, o daugiausia draudiminių įvykių pasitaiko Turkijoje, Graikijoje ir Egipte, pastebi draudikai.

REKLAMA
REKLAMA

Draudimo bendrovės „ERGO Lietuva“ duomenimis, lietuviams gydytojų pagalbos prireikia apsinuodijus, peršalus ar patyrus traumą. Į gydytojus keliautojai taip pat kreipiasi ir dėl alerginių reakcijų. Net 12 proc. užsienyje susergančių arba nelaimingą atsitikimą patiriančių keliautojų patenka į ligonines ir ten būna priversti praleisti vidutiniškai penkias atostogų dienas, kur viena diena kainuoja apie 2 tūkst. litų.

REKLAMA

Anot draudikų, kas devintas susirgęs ar nelaimingą atsitikimą patyręs keliautojas guldomas į ligoninę. Keliautojai į ligoninę dažniausiai patenka dėl infarkto, stipraus apsinuodijimo, aukštos temperatūros, sunkesnių traumų.

Atostogas šiltuose kraštuose leisti mėgstantys lietuviai dažniausiai į gydytojus kreipiasi dėl peršalimo ligų, kurių priežastimi tampa kondicionieriai ir šalti gėrimai, ir apsinuodijimų. Neretai pasitaiko alergijos nuo saulės, vabzdžių įkandimų ar medūzų nudilginimų, taip pat traumų atvejų. Dažniausiai lietuviai suserga arba nelaimingą atsitikimą patiria Egipte, Turkijoje bei Graikijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų