REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vokiečių kompanija „Audi“ jau bando keliuose kitais metais oficialiai debiutuosiantį „Audi A3“. Automobilių naujienas medžiojantys fotografai  dar užmaskuotą naują „A3“  užfiksavo tolimoje Argentinoje.

REKLAMA
REKLAMA

Pietų Amerikoje vokiečiai savo naujovę bandė aukštikalnių ir karščių sąlygomis. Automobilis dar užmaskuotas, tad šnekėti apie visus stilistinius pokyčius būtų dar anksti. Tačiau tikėtis revoliucijos nevertėtų – stiliaus evoliucijos prasme „Audi“ yra konservatyvi kompanija. Tačiau konservatyvumo nė ženklo nėra techninėje automobilio dalyje. Vokiečiai teigia, kad automobilis bus prifarširuotas techninių inovacijų. Kompaktiškame automobilyje bus automatinio stabdymo prieš kliūtis sistema, aktyvus autopilotas, kuris derins važiavimo greitį pagal priekyje važiuojančius automobilius ir t.t.

Naujoji „Audi A3“ debiutuos jau kitais metais. Automobilių naujienas medžiojantys fotografai įamžino keliuose bandomą tridurį automobilį. Tačiau dar bus ne tik penkiadurė versija, bet ir „A3“ su sedano tipo kėbulu.

Argentinoje pastebėtas būsimas „Audi A3“. autoblog.com nuotr.Argentinoje pastebėtas būsimas „Audi A3“. autoblog.com nuotr.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų