REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Viena didžiųjų sezono „Mano TV3. Čia šviesu!“ naujienų – kasdienė pokalbių laida „Ką manai?“ su Agne Armoškaite, kuri įkvėpimo semiasi iš populiariausių pasaulyje pokalbių šou vedėjų. Jos favoritė  – Oprah Winfrey.

REKLAMA
REKLAMA

„Mane žavi jos prigimtinis genialumas, gyvenimo patirties pateikimas laiku ir vietoje, iš vidaus sklindanti šiluma, puikus humoro jausmas, – vardija A. Armoškaitė. – Kai kurie pokalbių laidų vedėjai labiau primena ne asmenybę, o  instituciją. O aš norėčiau laidoje kalbėti per savo patirtį, – ne familiariai, ne vien apie save, bet neslėpdama savo nuomonės, to, ką pati jaučiu vienu ar kitu klausimu. Aš neišsižadėsiu savo emocijų – noriu reaguoti, kontakto tikrai nevengsiu.“

A. Armoškaitė džiaugiasi, kad laida „Ką manai?“ startuoja tokį šviesų televizijos sezoną. Spinduliuoti pozityvią energiją ir apie sudėtingus, skaudžius dalykus kalbėti be perdėto dramatizmo – toks ir šios laidos tikslas. „Ką manai?“ su A. Armoškaite TV3 eteryje startuos rugpjūčio 29 dieną 17.40 val. ir bus rodoma pirmadieniais–penktadieniais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų