REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmadienį darbą pradėjo „A.C. Milan“ jaunimo futbolo ir anglų kalbos žinių vasaros stovykla, rengiama centriniame Trakų futbolo stadione (Birutės g., Trakai), truksianti iki rugpjūčio 12 dienos, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

„A.C. Milan“ jaunimo vasaros stovykloje dalyvaus 70 vaikų, tarp jų - 10 socialiai remtinų vaikų. Rugpjūčio 12 d., 15 val. numatomos stovyklos baigiamosios vaikų varžybos, o 17 val. įvyks stovyklos uždarymas ir diplomų įteikimas vaikams.

REKLAMA

Ši stovykla vyksta pagal futbolo klubo TRAKAI (FKT) vykdomą socialinį  projektą „Socialiai remtinų vaikų įtraukimas į aktyvią sportinę veiklą“. Jau veikia 8 Trakų regiono futbolo mokyklos filialai, juose sportuoja apie 200 vaikų, 100 jų – iš socialiai remtinų šeimų.

„A.C. Milan“ jaunimo stovyklų techninio direktoriaus atrinkti ne mažiau kaip 3  vaikai, dalyvavę „Milan“ jaunimo stovykloje Trakuose, š.m. rugsėjį turės galimybę nuvykti į Milaną. Čia kartu su daugiau nei 400 vaikų iš viso pasaulio dalyvaus baigiamajame futbolo turnyre („Milan Friendship Cup“). (Daugiau informacijos [email protected])

REKLAMA
REKLAMA

Efektyvų ir naudingą laiko praleidimą stovykloje Trakuose garantuos patyręs futbolo klubo „A.C. Milan“ techninis direktorius (treneris) Graziano Mannari, jo padėjėja Elisabet Spin ir futbolo klubo „A.C. Milan“ jaunimo stovyklų atstovas Baltijos šalims Stefano Chiussi bei futbolo klubo TRAKAI treneriai  Virmantas Lemežis, Marius Leonavičius ir  Vladas Pavlov.

Jiems talkins patyrę kalbų mokyklos „Language Academy“ anglų kalbos dėstytojai Jekaterina Buiko, Liana Stonskutė ir Ilma Vienažindytė. Stovyklos metu vaikai ne tik ugdys futbolo įgūdžius, bet ir tobulins anglų kalbos žinias.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„A.C. Milan“ jaunimo stovyklos berniukams  ir mergaitėms nuo 6 iki 17 metų rengiamos ne tik Italijoje, bet ir daugiau kaip 30 šalių visame pasaulyje.

„Ši vasaros stovykla - tai savaitė sporto su naujais draugais ir aukščiausio lygio futbolo treniruotėmis. Stebėsime ir analizuosime „A.C. Milan“ ekipos rungtynių vaizdo medžiagą. Treniruotėms vadovaus Italijos futbolo klubo „A.C. Milan“ techniniai direktoriai. Mes siekiame užmegzti ilgalaikius santykius su Lietuva, kad pasidalintume patirtimi ir surastume bei ugdytume Lietuvos futbolo žvaigždes“,- teigia „A.C. Milan“ jaunimo stovyklų atstovo Baltijos šalyse Stefano Chiussi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų