REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Per savaitę (liepos 23 – 29 dienomis) Šiaulių apskrityje policija užregistravo 1366 pranešimus apie teisės pažeidimus, pradėjo 139 ikiteisminius tyrimus, iš kurių 70 – dėl vagystės (apvogtos 6 transporto priemonės, 10 gyvenamųjų patalpų, pavogtas 1 automobilis), 11 – dėl viešosios tvarkos pažeidimo, 8 – nesunkaus sveikatos sutrikdymo, 7 – dėl turto sunaikinimo ar sugadinimo, po 3 – dėl plėšimo, sukčiavimo, teismo sprendimo, nesusijusio su bausme, nevykdymo, po 2 – dėl pasipriešinimo valstybės tarnautojams, vengimo atlikti laisvės atėmimo bausmę, po 1 – dėl grasinimo nužudyti, neteisėto disponavimo šaunamaisiais ginklais, turto iššvaistymo, neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

REKLAMA
REKLAMA

Užregistruoti 3 įskaitiniai eismo įvykiai, kuriuose sužaloti 5 žmonės. Nustatyti 432 kelių eismo taisyklių pažeidimai, iš jų 147 greičio viršijimo atvejai, 32 vairavimo išgėrus atvejai, 38 naudojimosi saugos diržais tvarkos pažeidimai.

REKLAMA

Į Šiaulių apskrities policijos Operatyvaus valdymo padalinius buvo pristatyta 219 asmenų, įvykdžiusių nusikalstamas veikas bei administracinius teisės pažeidimus, iš jų 149 buvo neblaivūs. Į  laikinojo sulaikymo patalpas uždaryti 128 asmenys.

Šiaulių miesto policijos pareigūnai sulaikė 25 nusikaltimais įtariamus asmenis: 8 – dėl plėšimo, 1 – dėl turto pasisavinimo, 2 – dėl neteisėto elektroninės mokėjimo priemonės panaudojimo, 1 – dėl dokumento suklastojimo ar disponavimo suklastotu, 9 – dėl vagystės, 1 – dėl pasipriešinimo valstybės tarnautojams, 1 – dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti, 1 – dėl turto sunaikinimo ar sugadinimo, 1 – dėl viešosios tvarkos pažeidimo. Buvo  surasti 3 pasislėpę nuo ikiteisminio tyrimo ar teismo asmenys.

Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato informacija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų