• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

JAV policijos pareigūnai pagaliau sugavo iš Floridos kalėjimo prieš 32 metus pasprukusį nusikaltėlį, dėl žmogžudytstės nuteistą kalėti iki gyvos galvos.Frederickas Barrettas, šiuo metu šešiasdešimtmetis vyriškis, 1979-ųjų rugpjūtį pasinaudojo elektros energijos tiekimo gedimu ir pabėgo iš įkalinimo įstaigos, kurioje turėjo praleisti visą likusį gyvenimą.

REKLAMA
REKLAMA

Nepavykus greitai sučiupti pabėgėlio, pareigūnai buvo benuleidžią rankas – viltis pagaliau įkišti nusikaltėlį už grotų kuo toliau, tuo labiau rodėsi nereali.

REKLAMA

Tačiau naujas įkvėpimas gaudyti pabėgėlius atsirado prieš porą metų. Ėmęsi naujos iniciatyvos, pareigūnai iš pradžių sukoncentravo jėgas žiauriausius nusikaltimus padariusių nedorėlių paieškai.

Kadangi F. Barrettas buvo nuteistas iki gyvos galvos už tyčinį geranoriškai jį pavežti pasisiūliusio vyriškio Carlo Ardolino nužudymą, jo paieška buvo atnaujinta viena pirmųjų.

Nors pareigūnai turėjo tik 1978 m. darytą vyro nuotrauką, kurioje jis nufotografuotas dar tik 27-erių metų, tačiau dvi išskirtinės nusikaltėlio išvaizdos ypatybės – kryžiaus formos tatuiruotė ir taškas ant dešinės rankos padėjo pagaliau jį sučiupti, rašoma telegraph.co.uk.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš 32 metus į laisvę neteisėtai ištrūkęs žmogžudys šį trečiadienį buvo rastas savo furgonėlyje ir suimtas. Vyras, pasivadinęs Neilu Meltzeriu, gyveno nuošalioje vietoje, atsiskyrėliškai.

Be ankstesnių kaltinimų, prie vyruko juodojo sąrašo dar bus pridurtas ir kaltinimas dėl ginklų ir narkotikų laikymo – F. Barrettas augino marihuanos darželį, turėjo gausią šaunamųjų ginklų kolekciją.

Kadaise nužudyto C. Ardolino dukterėčia negali atsipeikėti ir džiaugiasi, kad pagaliau jos dar vos 26-erių metų dėdei atėmęs gyvybę vyras atsidurs ten, kur jam jau seniai priklausė, – kalėjime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų