REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienį, liepos 27 d. sostinėje vykusiame oficialiame naujo „Audi Q3“ modelio pristatyme vakaro vedėjas Algis Ramanauskas pasirodė ne pačios reprezentatyviausios išvaizdos – po kairiąja pramogų verslo veikėjo akimi buvo mėlynė, žaizda taip pat susiūta siūlėmis. „Norisi į renginį atnešti daugiau šviesos, kaip kad man įžiebė baikerių šventėje vienas dalyvis“, - juokavo jis.

REKLAMA
REKLAMA

Klausiamas apie Varniuose vykusio „Baikerių blūds“ festivalio metu įvykusio incidento aplinkybes A. Ramanauskas sakė prisimenąs ne daug ką. „Pamenu viską tik nuo tos vietos, kai draugai man šluostė kruviną veidą ir juokėsi. Vėliau man pasakojo, kad buvau nepatenkintas stovyklaujančių baikerių leidžiama rusiška muzika ir dėl to baisiai pasiutau“, − komentavo jis.

REKLAMA

Televizijos laidų ir renginių vedėjas teigė nežinąs, kas buvo muštynių iniciatorius. „Tai galėjau būti ir aš, nieko nepamenu. Bet tai nebuvo kažkoks baisus konfliktas, vėliau mes su tuo vyruku draugiškai pasikalbėjome“, − sakė A. Ramanauskas.

Sužalojimai, anot A. Ramanausko taip pat nebuvo tokie rimti kaip gali atrodyti. „Man netgi galvos neskauda, taigi viskas tvarkoje. Va, jei atsibustum ir vienoje rankoje būtų ginklas, o kitoje – moters galva, tada reikėtų susirūpinti“, − juokavo visuomenės veikėjas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų