REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vokiečių turistas Marcelis Gleffe buvo pavadintas didvyriu po to, kai pasirodė pranešimų, kad jis išgelbėjo 20 paauglių nuo siaubingų šaudynių Norvegijoje.

REKLAMA
REKLAMA

M. Gleffe ruošėsi apsilankyti saloje su savo šeima tuo metu, kai Andersas Behringas Breivikas pradėjo šaudyti į saloje įsikūrusioje stovykloje esančius jaunuolius.

REKLAMA

M. Gleffe vokiečių laikraščiui „Der Spiegel“ pasakojo, kad daugelis jaunuolių bijojo, kad jis yra A. B. Breiviko bendrininkas: „Jie pliuškenosi visur vandenyje. Aš mečiau į vandenį kelias gelbėjimosi liemenes ir virvę. Visi jie verkė ir šaukė. Kai kurie šaukė: „Traukis tolyn, nesiartink!“, kiti tuo metu klausė: „Ar tu mus nužudysi?“.

M. Gleffe papasakojo, kad parodė iniciatyvą po to, kai suvokė kokia tragedija vyksta ten, kur jis ir jo šeima planavo apsistoti.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš tik klausiau savo instinktų. Tu paprasčiausiai imi ir neišsigąsti tokioje situacijoje, tiesiog darai tai, ką turėtum daryti. Žinau skirtumą tarp fejerverkų ir artilerijos ugnies. Ir supratau, kad tai, ką girdžiu, nėra vieni niekai“.

Lenkijoje suimtas įtariamas A. B. Breiviko bendrininkas

Norvegijos saloje nušautas ir princesės Mette-Marit įbrolis

Norvegijos skerdikas prisipažino, kas buvo jo pagrindinis taikinys

Interviu su žmogumi, asmeniškai pažinojusiu Oslo žudiką

Pildoma.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų