REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sanskrito kalba vyriškas organas yra vadinamas „Lingam“ ir reiškia „šviesos lazdelę“. Lingam masažo metu stimuliuojami vyro lyties organai, tačiau orgazmas – nėra masažo tikslas, nors pastarasis, tinkamai darant masažą, tikrai įvyksta ir gali priversti vyrą pamesi galvą!

REKLAMA
REKLAMA

Visų pirma, vyras turi atsipalaiduoti ir būti pasiruošęs gauti. Tradicinio sekso metu vyras atlieka darbą siekdamas patirti orgazmą. Lingam masažas padeda vyrui atskleisti savo švelniąją pusę ir patirti malonumą netradiciniu būdu.

REKLAMA

Masažą reikėtų pradėti nuo švelnaus nugaros masažo. Moteris gali masažuoti vyro kūną ne tik rankomis, bet ir krūtimis, alkūnėmis, pilvu, klubais...

Vėliau reikėtų pereiti prie sėdmenų. Jų masažavimas paskatina kraujo sutekėjimą į vyro pasididžiavimą.

Partneriui atsipalaidavus galite paprašyti jo persiversti ant nugaros, glostyti jo krūtinę, pilvą, rankas, pabučiuoti...

Vėliau, atliekant Linam masažą, pereinama prie vyro lyties organų.  Iš pradžių, kol vyro daikčiukas dar nesustandėjęs, moteris abejomis rankomis glosto penį, tarsi švelniai spausdama jį prie pilvo ir bandydama jį prailginti taip, kaip pavaizduota paveikslėlyje.

REKLAMA
REKLAMA

lingam (nuotr. Balsas.lt)lingam (nuotr. Balsas.lt)

Toliau, jau sustandėjusį organą ,viena ranka moteris masažuoja vyro sėklides ir apatinę penio dalį. Kita ranka, tarsi spausdama apelsiną, moteris sukamaisiais judesiais onanizuoja vyrą.

lingam (nuotr. Balsas.lt)lingam (nuotr. Balsas.lt)

Pajautus, jog vyro sėklidės dėl susijaudinimo pakyla, galima švelniai už jų patempti, grąžinant jas į kapšelį.

Stimuliuojant vyrą viena ranka taip pat yra nepamirštamos ir vyro šlaunys. Vidinė jų dalis – ypač jautri. Jas geriausia masažuoti apatine delno dalimi ir ne tik spausti, bet ir trinti, glostyti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

lingam (nuotr. Balsas.lt)lingam (nuotr. Balsas.lt)

Artėjant vyro orgazmui moteris, atliekanti Lingam masažą, turi pradėti stimuliuoti tašką, esantį tarp išeinamosios angos ir kapšelio. Tai itin jautri vieta, todėl viskas turi būti atliekama švelniai, geriausia nykščiu.

lingam (nuotr. Balsas.lt)lingam (nuotr. Balsas.lt)

Teisingai atliekant šį masažą vyras mažiausiai norės ieškoti meilužės ir prašys atlikti jį dažniau.

Svarbu žinoti, jog šis intymus masažas trunka apie valandą. Nekantriausi gali spėti ir per pusvalandį, tačiau ilgesnė įžanga privers vyrą išeiti iš proto ir patirti didesnį malonumą.

Taip pat nepamirškite pasirūpinti ir romantiška aplinka: muzika, apšvietimu, seksualia apranga bei viliojančias kvapais. Galite uždegti kvepiančių žvakių ar tiesiog pasikvepinti prabangiais kvepalais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų