REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien labiau nei bet kada anksčiau, šunys su savo šeimininkais yra priimtini ne tik parkuose, bet ir lauko kavinėse, restoranuose bei kitose viešose vietose. Paslaugų tiekėjai supranta, kad žmonėms sunku išsiskirti su savo augintiniais, tuo labiau ilgesniam laikui, todėl net ir gyvūnams siūlo apgyvendinimą viešbučiuose.

REKLAMA
REKLAMA

Nors daugelis viešbučių dar draudžia atvykti ir įsikurti su augintiniais, retkarčiais žmonės nepaiso taisyklių ir bando prasmukti su šunimis slapta. Vis dėlto, pagauti, jie yra priversti susimokėti nemažą baudą.

REKLAMA

Tie viešbučiai, kurie noriai priima svečius su augintiniais, taip pat turi savo nustatytas taisykles. Neskaitant papildomo mokesčio už šuns apgyvendinimą, svarbiausia, kad žmonės prižiūrėtų ir išsivalytų po savo augintinio. „Best Western“ viešbučiai apgyvendina augintinius už nedidelį nakties mokestį, „Red Roof Inn“ priima tik „gerai išauklėtus augintinius“, o Holiday Inn turi tam tikrus augintinių svorio limitus.

REKLAMA
REKLAMA

 

Prieš rinkdamiesi viešbutį išsiaiškinkite visas sąlygas, kurių turėsite paisyti atvykę su šunimi. Atminkite, kad visada prieš išeinant iš kambario derėtų išvalyti jūsų šuns pridergtas vietas.

Kita vertus, yra specialūs viešbučiai, skirti tik šunims, tokie kaip „Lucky Dog Ranch“ Los Andžele. Jei nuspręsite atostogauti vieni, be augintinių, suteikite savo šuniukui taip pat nepamirštamas atostogas ir palikite jį specialiuose šunų viešbučiuose, kur jie bus saugūs, pamaitinti ir laimingi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų