• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Amerikos reperis Jeffrey Atkinsas plačiajai publikai labiau žinomas savo sceniniu pseudonimu Ja Rule pirmadienį, liepos 18 d. buvo nuteistas 28 mėnesiams kalėjimo. Kaip skelbiama pirmadienį išplatintame Teisingumo Departamento pranešime spaudai tokią bausmę teismas skyrė po to, kai paaiškėjo, kad atlikėjas pastaruosius penkerius metus slėpė mokesčius nuo JAV iždo departamento – rašo edition.cnn.com.

REKLAMA
REKLAMA

35-erių metų atlikėjas iš Naujojo Džersio buvo pripažintas kaltu trimis ir penkių jam pateiktų kaltinimų, o sprendimą federaliniame teisme paskelbė vyriausiasis teisėjas Patty Shwartzas.

REKLAMA

Nuo 2004 iki 2008 metų J. Atkinsas gavo honorarus iš kompanijos „Asja“ taip pat pajamas už pasirodymus iš „Rule Tours“, tačiau nedeklaravo pajamų. Taip atlikėjas nuo valstybės nuslėpė daugiau nei vieną milijoną JAV dolerių mokesčių. Nors reperis pripažino savo kaltę tik už pirmųjų trejų metų pajamų slėpimą, sumokėti valstybei mokesčius jam teks už visus penkerius – pranešimą spaudai cituoja edition.cnn.com.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmadienį teismo paskelbtą įkalinimo bausmė J. Atkinsui bus sujungta su maždaug prieš mėnesį paskelbto kitos bylos sprendimu. Įtariamas nelegaliu pusiau automatinių šaunamojo ginklo laikymu reperis gruodžio mėnesį pats pasidavė policijai. Už tai jis buvo nubaustas dvejiems metams kalėjimo.

Incidentas, kuomet policija prabangiame reperio „Maybach“ automobilyje rado ginklą su nutrintu serijos numeriu įvyko vakarinėje Niujorko dalyje dar 2007 m. liepos mėn.

Kaip skelbia edition.cnn.com duodamas žurnalistams interviu J. Atkinsas labiausiai apgailestavo dėl, to kaip įkalinimas paveiks jo šeimą. „Aš turiu tris vaikus, todėl jei ir apgailestauju, tai tik to, kad jiems teks visa tai išgyventi, kad manęs kurį laiką nebus šalia“, ‒ reperio žodžius cituoja užsienio naujienų portalas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų