REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 

Gyventojai, prisijungę prie „Danske bank“ elektroninės bankininkystės ir lojalumo programos „Danske Bonus“, už komunalines paslaugas gali atsiskaityti nemokamai. Nauji „Danske bank“ klientai iš karto gauna „Danske Bonus“ taškų, kuriuos gali panaudoti nemokamam atsiskaitymui. Taip pat nemokamai Danske banke galima sumokėti komunalinius mokesčius ir užsisakius tiesioginio debeto paslaugą.

REKLAMA
REKLAMA

„Kiekvienam naujam banko klientui, kuris prisijungia prie elektroninės bankininkystės ir lojalumo programos, iš karto skiriame „Danske Bonus“ taškų, kuriuos jis gali panaudoti nemokamam atsiskaitymui už komunalines paslaugas. Toliau naudodamasis kasdieninėmis banko paslaugomis, jis gali kaupti taškus, kuriais gali pratęsti nemokamą komunalinių paslaugų apmokėjimą arba pasinaudoti kitomis nuolaidomis“, - sako Darius Jasinskis, Danske banko Produktų valdymo departamento direktorius.

REKLAMA

Pasak D. Jasinskio, šiuo metu programos dalyviai dažniausiai už sukauptus taškus renkasi mokesčių mokėjimo internetu (35 proc.) arba vietinių lėšų pervedimo internetu nuolaidas (31 proc.), 15 proc. programos „Danske Bonus“ dalyvių taškus iškeičia į galimybę pasiimti grynuosius „Danske bank“ bankomatuose.

Prie lojalumo programos nuo kovo mėnesio prisijungė daugiau nei 10 700 banko klientų.

„Danske Bonus“ lojalumo programa suteikia galimybę už naudojimąsi banko paslaugomis gauti taškų ir iškeisti juos į norimas nuolaidas ar paslaugas. Pasinaudoti galimybe iš karto gauti „Danske Bonus“ taškų galės visi nauji banko klientai, kurie prie elektroninės bankininkystės ir lojalumo programos prisijungs iki rugsėjo 30 d.

Šį mėnesį „Danske bank“ taip pat perpus sumažino įmokų priėmimo įkainius banko skyriuose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų