REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Lietuvos televizijos žiūrovai ir grožio konkurso komisija nusprendė - Ieva Gervinskaitė pripažinta gražiausia šalies mergina. 21 metų vilnietė  dar netiki ir nesuvokia, koks vaidmuo jai teko.

Lietuvos televizijos žiūrovai ir grožio konkurso komisija nusprendė - Ieva Gervinskaitė pripažinta gražiausia šalies mergina. 21 metų vilnietė  dar netiki ir nesuvokia, koks vaidmuo jai teko.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nemėgsta paviršutiniškumo

„Esu labai atvira, jau per pirmą susitikimą galiu žmogui apie save papasakoti viską“ - pokalbį su Balsas.lt pradėjo ,,Mis Lietuva  2011“.

REKLAMA

Nors gražiausios merginos titulu Ieva džiaugiasi vos dvi dienas, ji spėjo pajusti žurnalistų ir gerbėjų antplūdį. Pastarieji rašo žinutes, taip pat kviečia draugauti viename iš socialinių tinklų. Iš Skuodo rajono kilusi mergina stebisi: ji juk niekuo nepasikeitė, ji - ta pati Ieva, tačiau kai kurių žmonių elgesys su ja pakito. Gražuolės teigimu, draugai, tėvai ją žino puikiai, tačiau bičiuliai ar kolegos pradėjo meilikauti ar kitaip rodyti savo dėmesį.

REKLAMA
REKLAMA

„Mane prisiminė tie žmonės, su kuriais jau daug metų nebendrauju, tai sukelia juoką, toks jausmas, kad laimėjusi konkursą įgijau kitą veidą“, - pasakojo Ieva.

Ieva Gervinskaitė (nuotr. Balsas.lt/Ruslano Kondratjevo)Ieva Gervinskaitė (nuotr. Balsas.lt/Ruslano Kondratjevo)

Ji iš tų, kurie tiesiai šviesiai sako savo nuomonę, taip pat nėra linkusi pataikauti. Paviršutiniškas bendravimas – ne jai, tačiau tokių žmonių ji sutiko ir konkurso metu.

Pirmos savaitės buvo kupinos įspūdžių, tačiau fiziškai sunkios, vėliau, pasak Ievos, įtampa ir stresas darė savo - jautėsi konkurencija. Konkurso nugalėtoja mano, kad tai normalu, tad nenatūralus kai kurių merginų draugiškumas jos nestebino.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ieva buvo atvira: konkurso metu prireikdavo kantrybės ir tolerancijos, mat per repeticijas ne visos greitai suprasdavo užduotis. Dėl kai kurių lėtumo tekdavo kartoti šokius visoms.

Groja akordeonu

„Konkurso metu mes daug bendravome su komisijos nariais, jie stebėjo mūsų manieras, talentus: kas šoko, kas dainavo“, - pasakojo Ieva.

Ji nuo mažens mokėsi muzikos mokykloje, vėliau Stasio Šimkaus konservatorijoje Klaipėdoje, todėl mergina puikiai valdo akordeoną. Koncertai, festivaliai vykdavo Italijoje, Šveicarijoje, Ispanijoje - dėl visų renginių ji turėjo galimybę pakeliauti.

REKLAMA

Muzikos pamokos ir grojimas jai sekėsi puikiai, daug kas iš pedagogų, artimųjų skatino merginą siekti profesionalios muzikantės karjeros, tačiau ją Ieva iškeitė į teisės ir valdymo studijas. Vilnietės nuomone, toks pasirinkimas kur kas vertingesnis ir perspektyvesnis.

Koks merginos laisvalaikis? Ieva šypsojosi: ji triukšmingus vakarėlius mieliau iškeičia į poilsį su knyga rankose. ,Mis Lietuva 2011"  įvardino Hemingvėjaus kūrybą kaip vieną iš mėgstamų. Vilnietė taip pat mėgsta lietuvių autorių grožinę literatūrą.

REKLAMA

„Esu paprasta, man mieliau leisti laiką užkandinėse su draugais, restoranai ar kitos prabangios vietos man nepatinka“, - kalbėjo vilnietė. Ji buvo atvira: minėtose vietose jai nepatinka aplinkinių pasipūtimas.

Vengia aukštakulnių

Gražiausios merginos titulo savininkė pasakojo, kad jai svetimos grožio procedūros. Ji visada džiaugėsi natūralia plaukų spalva, taip pat nėra linkusi daug dažytis.

„Nepraleidžiu prie veidrodžio valandų valandas, apkritai išvaizdai skiriu mažai laiko, dėmesio ir pinigų“ - teigė ,,Mis Lietuva 2011“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ieva – viena iš konkurso dalyvių, kurios nebuvo įnoringos ir pakluso profesionaliems kirpėjams. Džinsai, lygiapadžiai bateliai, marškinėliai – taip ji atrodo kasdien. Tiesa, patrauklioji vilnietė vengia aukštakulnių - juos avėti merginai paprasčiausiai nepatogu.

Ieva Gervinskaitė (nuotr. Balsas.lt/Ruslano Kondratjevo)Ieva Gervinskaitė (nuotr. Balsas.lt/Ruslano Kondratjevo)

„Man patraukli Jurgita Jurkutė, kuri, tapusi „Mis Lietuva“, dar labiau išgražėjo, nežinia, gal taip bus ir man“, - svarstė mergina. Ji minėjo, kad konkursas naudingas: ji išgirdo daug patarimų iš profesionalių kirpėjų, vizažistų.

REKLAMA

Viena iš tituluotos gražuolės silpnybių – gaminti maistą. Ji mėgsta eksperimentuoti, dažnai džiugina draugus savo patiekalais, tačiau mieliausia – skaniu gardėsiu nustebinti tėvus. Visada važiuodama į gimtąjį Skuodą, Ieva vežasi pyragą.

„Dažnai kepu šokoladinį keksą, tačiau šį kartą pagaminsiu ką nors įdomesnio, visgi progra yra“, - apie artėjančio savaitgalio planus kalbėjo mergina. Ji ketina vykti pas tėvus, susitikti su giminaičiais, kurie nekantrauka pasveikinti ir išvysti ,,Mis Lietuva  2011“ titulą pelniusią Ievą.

REKLAMA

Mergina vylėsi, kad po itin aktyvių repeticijų, dalyvavimo maratono pagaliau ramiai pasidžiaugs laiku su artimaisiais.

Ieva atskleidė paslaptį: ji neturi vaikino ir džiaugiasi laisve. Tiesa, konkurso metu ji sulaukė buvusių mylimųjų palaikymo, kai kurie net atvyko į finalą.

„Man gerai ir be jų, esu pati sau šeimininkė, tik laisvalaikis jau bus kitoks, galėjau leisti laiką su tėvais, o dar esu Vilniuje, bendrauju su žurnalistais. Neturėjau laiko  daiktų išsikrauti, net karūna liko maiše“, - atsisveikindama  juokėsi Ieva.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Susiję straipsniai:

„Mis Lietuva 2011“ titulą pelnė studentė I. Gervinskaitė

„Mis Lietuva 2010“ G. Maruškevičiūtė šiemet pasigedo dalyvių kultūringumo

K. Ivanova grožio konkurse nesinaudojo profesionalų paslaugomis

K. Ivanova: slapčia svajojau apie „Mis Gracija“ titulą

Balsavimas: kuri „Mis Lietuva“ gražiausia?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų