• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus „Lietuvos rytą“ papildys Tyrese'as Rice'as. Su 24 metų 185 cm ūgio įžaidėju kontraktas pasirašytas pagal formulę “1 plius 1" – sezonui su galimybe pratęsti dar metams, praneša lrytas.lt.

REKLAMA
REKLAMA

T.Rice' o asmeninis rezultatyvumo rekordas žaidžiant NCAA – 46 taškai per rungtynes su Šiaurės Karolinos universitetu 2008-aisiais. T.Rice'as į Vilnių persikels iš Vokietijos. Praėjusį sezoną jis atstovavo Kvakenbriuko “Artland Dragons" ekipai ir Bundeslygos čempionate vidutiniškai pelnydavo 17,2 tšk., atlikdavo 5,1 rezultatyvaus perdavimo.

REKLAMA

2005-2009 m. su Bostono koledžo ekipa NCAA čempionate rungtyniavusiam T.Rice'ui pirmoji karjeros stotelė Europoje buvo Atėnų “Panionios". 2009-2010 m. jo statistika Graikijos pirmenybėse – 11,7 tšk., 2,5 rez. perd., 2,3 atkovoto kamuolio.

“Tikimės, kad T.Rice'as įžaidėjų grandyje sudarys gerą duetą su Aleksandru Rašičiumi. Serbas yra kitokio stiliaus žaidėjas nei mūsų naujokas kairiarankis amerikietis, kuris yra fiziškai stiprus, greitesnis, aštresnis, mėgsta veržtis po krepšiu„, - lrytas.lt sakė “Lietuvos ryto“ klubo direktorius Martynas Purlys.

REKLAMA
REKLAMA

Paskutinį sezoną NCAA pirmenybėse rinkdavęs 16,9 tšk. ir atlikdavęs 5,3 rez. perd. T.Rice'as dalyvavo keliose NBA vasaros stovyklose, bet 2009-ųjų naujokų biržoje pašauktas nebuvo.

Krepšininko asmeninis rezultatyvumo rekordas žaidžiant NCAA – 46 taškai per rungtynes su Šiaurės Karolinos universitetu 2008-aisiais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų