REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Liepos 7 dieną pradedama prekyba Kauno „Žalgirio“ 2011-2012 m. sezono abonementais. Nuo rudens į naująją „Žalgirio“ areną įžengsiantys žalgiriečiai iš komandos gerbėjų tikisi tokios pačios nepakartojamos atmosferos, kokia tvyrojo Kauno sporto halėje, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

„Persikelsime į daug didesnę erdvę, bet mes pažįstame mūsų aistruolius ir neabejojame, kad jie užpildys ir naująją areną, - sako Kauno „Žalgirio“ kapitonas Paulius Jankūnas. - Abonementų turėtojai yra pagrindinė sirgalių armijos dalis, todėl tikimės, kad šiemet ji taps dar gausesnė. Tam turėtų padėti ir ženklios nuolaidos“.

REKLAMA

Būsimojo sezono abonementai net iki 50 proc. pigesni nei praėjusio sezono, o kaip ir kasmet dalyvaudami žaidime abonementų turėtojai turės galimybę laimėti kelionę į Eurolygos rungtynes išvykoje ir kitus įspūdingus „Žalgirio“ prizus.

Tiesa, pirmąją abonementų prekybos savaitę pasirūpinti vietomis naujojoje „Žalgirio“ arenoje galimybė suteikiama ištikimiausiems Lietuvos čempionų gerbėjams – Kauno „Žalgirio“ Klubo nariams ir praėjusio sezono abonementų savininkams. Nuo liepos 14 dienos abonementus galės įsigyti visi norintys. Abonementais prekiauja „Žalgirio“ kasa „Kauno Akropolyje“ (II aukšte, „Žalgirio“ suvenyrų parduotuvėje).

Žalgirio Klubo nariams taikoma net iki 50 proc. nuolaida, o 2010-2011 m. sezono abonementų turėtojams – 15 proc. nuolaida. Perkant abonementą tapti Klubo nariais bus galima šalia „Žalgirio“ kasos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų