• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šešiolikmetės merginos išprievartavimu kaltintas britas buvo išteisintas, nes sugebėjo įrodyti, kad kenčia nuo vadinamosios seksomnijos: jis kartais užsiima seksu giliai miegodamas ir vėliau nieko neatsimena.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip skelbia britų dienraštis „The Daily Mail“, 43 metų Stephenas Lee Daviesas buvo teisiamas dėl šešiolikmetės koledžo studentės išprievartavimo. Jo advokatas pakvietė liudyti tarptautinį miego sutrikimų ekspertą, kuris patvirtino, jog nuo šio sutrikimo kenčiantys asmenys neprisimena, kas įvyko naktį.

REKLAMA

S. L. Davieso naudai paliudijo ir buvusi žmona, kuri su juo pragyveno 20 metų. „Jis labai kietai miegodavo, tačiau mūsų lytinis gyvenimas buvo visiškai normalus. Iš pradžių aš prabusdavau naktį, nes jis mane grabaliodavo ir norėdavo mylėtis. Kartais aš jį atstumdavau, o kartais mes mylėdavomės. Bet kuriuo atveju, jis ryte nieko neprisimindavo. Tai tapo savotišku juokeliu. Aš sakydavau, kad veikiausiai esu prasta lovoje, jei jis neatsimena. Jis kartais būdavo atsimerkęs, tačiau ryte vis tiek nieko neatsimindavo. Netgi atsisėsdavo, mes kalbėdavomės, bet kitą dieną jis nieko neprisimindavo“, – pasakojo moteris. Jos teigimu, ji visuomet kontroliuodavo padėtį ir galėdavo atsisakyti mylėtis. „Jis niekada nebuvo agresyvus ir nevertė manęs mylėtis“, – tvirtino ji.

REKLAMA
REKLAMA

Kita vyro draugė taip pat pasakojo, kad kalbėdavosi su juo ir normaliai mylėdavosi, tačiau jis nieko neprisimindavo.

Incidentas, dėl kurio S. L. Daviesas buvo apkaltintas išprievartavimu, įvyko 2009 metų rugsėjo 7 d. Jo namuose viešėjo moksleivė, kuri pasijuto prastai ir liko nakvoti. Mergina buvo paguldyta vyro lovoje, nes tame kambaryje buvo vėsiau. S. L. Daviesas jau kietai miegojo toje pačioje lovoje. Naktį mergina atsibudo pajutusi, kad vyras su ja mylisi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų