• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Oficiali sveikatinimo produktų vyrams „Wellman“ platintoja Lietuvoje farmacinė bendrovė „Entafarma“ tapo pagrindine ralio komandos, kurią sudaro 2 ekipažai, pilotuojami Martyno Samuičio ir Ramūno Šaučikovo bei Gedimimo Ramono ir Žilvino Juršio, rėmėja, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusiais metais dabar jau „Wellman Rally Team“ vardu žinomas ekipažas su M. Samuičiu ir R. Šaučikovu priešakyje N4 klasėje iškovojo Lietuvos ralio čempionų titulą.

REKLAMA

„Wellman Rally Team“ ekipažo nariai M. Samuitis ir R. Šaučikovas yra vieni perspektyviausių ralio lyderių Lietuvoje. Komanda pasižymi veržlumu, jėga ir turi ambicijų ne tik Lietuvos čempionatuose, bet ir užsienio ralio varžybose. Tikiuosi, kad mūsų bendradarbiavimas paskatins ralistus siekti dar geresnių rezultatų ir prisidės prie sportininkų pergalių“, - sakė „Entafarma“ generalinis direktorius Tauras Endriukaitis.

REKLAMA
REKLAMA

Sveikatinimo produktų vyrams „Wellman“ gamintojai ir platintojai visame pasaulyje nuolat prisideda prie įvairių sporto šakų vystymo ir palaikymo. Šiuo metu „Wellman“ bendradarbiauja su pasaulio plaukimo čempionu Mark Foster ir kt. žinomais sportininkais, tačiau „Wellman Rally Team“ ekipažų palaikymas pirmasis toks automobilių sporto rėmimas per visą kompanijos istoriją.

Iki šiol „Wellman Rally Team“ komanda buvo žinoma „Martin Sport“ vardu. Ateinančios varžybos, kuriose dalyvaus „Wellman Rally Team“ ekipažai – Lietuvos ralio čempionato IV-asis etapas „Rally Latgale 2011“, kuris vyks liepos 2-3 d. Latvijoje.

Po trijų Lietuvos ralio čempionato etapų N4 klasės įskaitoje M. Samuitis ir R. Šaučikovas užima 4-ąją, o G. Ramonas ir Ž. Juršys 5-ąją vietą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų