REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sienos „Montepaschi“ vadovai dabar turi nedidelį galvos skausmą. Italijos čempionams reikia priimti sprendimą ir atsisakyti dviejų legionierių paslaugų.

Pirmadienį oficialiai sukirtus rankomis su Danijos pasą turinčiu amerikiečiu Davidu Andersenu „Montepaschi“ gretose šiuo metu yra aštuoni legionieriai: amerikiečiai Davidas Mossas, Malikas Hairstonas ir Makedonijos pasą turintis Bo McClaebbas, graikas Nikos Zisis, serbas Milovanas Rakovičius bei lietuviai Rimantas Kaukėnas ir Kšyštofas Lavrinovičius.

Italijos lygos taisyklės reikalauja turėti šešis italus (vienas gali būti natūralizuotas), o registruoti leidžia šešis legionierius - du amerikiečius ir keturis europiečius.

Jeigu dėl dviejų amerikiečių taisyklės „Montepaschi“ gali būti ramūs, tai štai europiečių yra šeši vietoj keturių leidžiamų. Italijos žiniasklaida neabejoja, kad komandą paliks M.Rakovičius. Kitas pasirinkimas turėtų būti daromas iš R.Kaukėno, K.Lavrinovičiaus ir N.Zisio.

Įdomu tai, kad „Montepaschi“ vadovas prieš savaitę yra sakęs, kad graikas liks ekipoje. Visgi tai buvo dar prieš įsigyjant D.Anderseną.

Yra variantas, kad klubą paliks D.Mossas, o D.Andersenas bus laikomas ne europiečiu, o amerikiečiu. Neatmetama galimybė, kad ekipą papildys ir kroatas Mario Kasunas, tačiau tuomet komandą turėtų palikti dar vienas užsienietis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų