REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Priešingai nei daugelis atlikėjų, kurie bijo frazės „pavyzdys kitiems“, Beyonce teigia, kad tai jai beveik kaip pareiga, nes visada buvo tokioje padėtyje. „Run The World“ atlikėja, kuri sėkmingai kopia karjeros laipteliais, sako, kad šioje pozicijoje ji pirmiausia įsitvirtino būdama vyresniąja seserimi ir į šias pareigas žiūri labai rimtai.

REKLAMA
REKLAMA

„Manau, kad visuomet kažkam buvau pavyzdžiu. Aš juo netapau, o jau esu juo nuo tada, kai gimė jaunesnioji sesuo“, Beyonce teigė Entertainment Tonight.

REKLAMA

Nusimetusi įgytą reputaciją ir pelnytą garbę, 29-erių atlikėja prideda: „Manau, kas buvimas pavyzdžiu yra tai, kas slypi kiekvienoje moteryje. Net to nepastebint, visuomet atsiras žmonių, kurie stebės Tave ar žavėsis Tavimi. Manau, kad tai išties naudinga“, - paaiškina ji. „Būti pavyzdžiu man reiškia atsakomybę“.

Beyonce planuoja išleisti savo ketvirtąjį solo albumą „4“ šio mėnesio gale. Nors internete jau prieš tris savaites pasirodė dainos iš šio albumo, jo oficialus išleidimas numatomas birželio 27 d.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų