REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Afganistano Logaro provincijoje Azros rajone prie ligoninės nugriaudėjo sprogimas, pranešimai apie aukų skaičių skirtingi. Pareigūnai teigia, kad žuvo nuo 20 iki 60 žmonių, praneša BBC.Sugriauta ligoninė, žmonės palaidoti po griuvėsiais, tarp jų moterys ir vaikai. Anksčiau Afganistano sveikatos ministerija skelbė, kad žuvo 60 žmonių, bet vėliau pareigūnai tą skaičių sumažino. Pasak Logaro provincijos pareigūnų, žuvo 45, bet valdžia Kabule teigia, kad aukų gali būti nuo 20 iki 25.

REKLAMA
REKLAMA

Žvalgybos pareigūnas sakė, kad sprogmenų prigrūstas automobilis susprogdintas netoli ligoninės po to, kai policija bandė jį sustabdyti. Pasak jo, lieka neaišku, koks buvo tikrasis savižudžio taikinys.

REKLAMA

Kovotojai dažnai rengia išpuolius prieš Afganistano valstybės tarnautojus ir užsienio pajėgas. Valdžia dėl išpuolio kaltino Talibaną, bet Talibano atstovas BBC reporteriams sakė, kad sprogdinimą įvykdė kažkas kitas.

Provincijos pareigūnas teigia, kad aukų skaičius gali dar išaugti, nes yra po griuvėsiais įstrigusių žmonių. Gelbėtojų komandos griuvėsiuose ieško žmonių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų