• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Duodamas interviu „Press Association“, Jensonas Buttonas stojo į „McLaren“ komandos draugo Lewiso Hamiltono pusę, kuris pastaruoju metu dažnai kritikuojamas už agresyvų pilotavimo stilių.

REKLAMA
REKLAMA

J. Buttonas, „McLaren“: „Lewisas dažnai patenka į laikraščių antraštes daugiausiai dėl to, kad jis iš tiesų labai geras. Jis – lenktynininkas, kovotojas, ir į „McLaren“ atėjau iš dalies ir todėl, kad norėjau lenktyniauti vienoje komandoje su vienu iš talentingiausių „Formulės-1“ pilotų.

REKLAMA

Su juo įdomu kovoti trasoje. Mes labai gerbiame vienas kitą ir kelis kartus kovojome – praėjusiais ir šiais metais, visada palikdami vietos manevrui. Nesutinku su tuo, ką pasakė Niki Lauda. Lewisas iš tiesų agresyvus ir stengiasi pasinaudoti bet kokia galimybe. Kartais jis teisus, kartais ne, kaip ir mes visi, tiesiog jis tokiose situacijose atsiduria dažniau, nei kiti.

Aš labai apgailestauju, kad susidūriau su Lewisu Kanadoje. Mes aptarėme tai, kas nutiko, taip nutinka lenktynėse. Aš nežinojau, kad jis buvo toje vietoje, Hamiltonas atakavo ir mes, deja, susidūrėme. Susidūrimas su komandos partneriu – blogiausia, kas gali nutikti, bet mes apie tai pasikalbėjome, klausimas baigtas. Lewisas buvo vienas pirmųjų, kuris atėjo po finišo ir pasveikino mane su pergale.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų