• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ilgametis karas dėl atrakcionų Palangos centre nesiliauja. Į jį įsitraukė ir žemę verslininkams išnuomojusios Kauno kunigų seminarijos vadovai. Dvasininkai pradėjo aiškinti, kad atrakcionai turi būtinai likti, nes duoda pelno seminarijai.

REKLAMA
REKLAMA

Valstybės saugomoje paminklosauginėje Palangos teritorijoje, kur atrakcionai atrodo kaip svetimkūnis, bendrovė „Leander LTU" šeimininkauja jau ketverius metus.

REKLAMA

Olandai yra išsinuomoję Kauno kunigų seminarijai priklausantį pastatą ir jam priskirtą kone 90 arų ploto žemės sklypą.

Dėl savavališko atrakcionų įrangos montavimo, butaforinio pastato statybos paveldosauginėje teritorijoje atskirą tyrimą pradėjo Kultūros paveldo departamentas.

Seminarijos vadovas tikino, kad apie nuomininkams reiškiamus priekaištus iš savivaldybės girdi pirmą kartą.

„Nematome nieko bloga, kad mūsų sklype veikia atrakcionai. Istoriškai jie būdavo statomi miesto aikštėse prie katedrų, kad miestiečiams ir jų vaikams teiktų džiaugsmą", – kalbėjo monsinjoras ir priminė, kad ankstesniais metais Palangos valdžia leidimus išduodavo.

REKLAMA
REKLAMA

Pagal nuomos sutartį iš „Leander LTU" gaunami pinigai sudaro penktadalį visų Kauno kunigų seminarijos pajamų. LIETUVOS RYTAS.

Nuo teisėsaugos 10 metų slapstęsis vilkaviškietis, įtartas dėl nepilnametės išžaginimo ir seksualinio prievartavimo, pernai buvo surastas užsienyje, pargabentas į Lietuvą ir... išteisintas. Apie tai skaitykite straipsnyje „Išžaginimo istorija priėjo aklavietę“. AKISTATA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų